Πολιτική

Τα προβλήματα του κλάδου συζήτησαν με τον Υφ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής Γ.Παππά, τα μέλη του δ.σ Ε.Ι.Χ “Δωριεύς”

Με τα μέλη Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιοκτητών Ε.Ι.Χ. Ρόδου «Δωριεύς» συναντήθηκε  ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Παππάς το προηγούμενο διάστημα, όπου του κατέθεσαν υπόμνημα και συζητήθηκαν τα προβλήματα  που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος κλάδος.

Στο σχετικό υπόμνημα το οποίο παρέδωσαν στον Υφυπουργό, εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους  για την ισχύουσα νομοθεσία και τονίζουν τους προβληματισμούς τους, σε περίπτωση που δεν αλλάξουν τα δεδομένα. Προς υποστήριξη των όσων αποτυπώνουν στο υπόμνημα, τα μέλη του Δ.Σ. δηλώσαν ότι, η τουριστική βιομηχανία, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο την ερχόμενη σαιζόν, συνεπώς, πολύ σύντομα, θα ζητηθεί, η προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις, που δημιουργούνται στην τουριστική αγορά.

Ο Υφυπουργός, άκουσε τις απόψεις των εκπροσώπων του σωματείου και δεσμεύτηκε να προωθήσει τα ζητήματα του κλάδου στο αρμόδιο υπουργείο, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή, για τους εμπλεκόμενους με το θέμα των μεταφορών επαγγελματίες.