Πολιτική

Τάκης Πότσος: Η «Αλλαγή», το σύνθημα προεκλογικά της παράταξης του κ. Κολιάδη έγινε μέσα σε μια μέρα «Εναλλαγή», όπως φάνηκε από τις πρώτες δηλώσεις του, ως νέος δήμαρχος της Ρόδου

Ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” Τάκη Πότσου για τις πρώτες δηλώσεις του νεοεκλεγέντα δημάρχου Αλ. Κολιάδη

 

Στην ανακοίνωση ο επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση κος Τάκης Πότσος αναφέρει τα εξής :

“Η «Αλλαγή», το σύνθημα προεκλογικά της παράταξης του κ. Κολιάδη έγινε μέσα σε μια μέρα «Εναλλαγή», όπως φάνηκε από τις πρώτες δηλώσεις του, ως νέος δήμαρχος της Ρόδου.

Καμιά παρέκκλιση από την αντιλαϊκή πολιτική της προηγούμενης δημοτικής αρχής, όπως διαπιστώνεται μέσα από τις αόριστες υποσχέσεις για «επανεξέταση» και «επαναδιαπραγμάτευση» των συμβάσεων που αφορούν τα καυτά ζητήματα της καθαριότητας, των παραλιών, των Πηγών Καλλιθέας. Καμιά αντίρρηση βέβαια για την παράδοσή τους σε ιδιωτικά συμφέροντα, συνεπής στην ίδια στάση που κράτησε και ως βασικό στέλεχος μέχρι τον Ιούνιο της απελθούσας δημοτικής αρχής.

Συνεχίζει στις ίδιες πολιτικές ράγες με διαφορετικό τρόπο διαχείρισης, προσπαθώντας να δείξει ότι φταίει «η κακή σύμβαση» και ο «κακός τρόπος διαχείρισης» κλείνοντας το μάτι στους επενδυτές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το άνοιγμα στους εκλεγμένους των άλλων παρατάξεων, αφού όπως είπαμε και προεκλογικά δεν τους χωρίζει πολιτικά τίποτα.

Οι «αναταράξεις» στο στρατόπεδο της αντιπολίτευσης, δεν διαταράσσουν σε καμία περίπτωση το κλίμα συναίνεσης και ταύτισης όλων των υπόλοιπων παρατάξεων στη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής με αποδέκτη τον Ροδιακό λαό και τις ανάγκες του.

Σ’ αυτόν τον αρνητικό συσχετισμό, και παρά την απώλεια μιας έδρας, εξαιτίας του καλπονοθευτικού νόμου της ΝΔ, η Λαϊκή Συσπείρωση μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο θα συνεχίσει τον αγώνα ΜΑΖΙ με τον Ροδιακό λαό για τις ανάγκες των πολλών και όχι των λίγων.

Υ.Γ. Η αναφορά στα οικονομικά του δήμου θυμίζει το «παραλάβαμε καμένη γη», «τα ταμεία είναι άδεια», που έχουμε ξανακούσει στο παρελθόν και από άλλους διαχειριστές της εξουσίας.”