Ρόδος

Ε.Κ.Ρ: Επίσκεψη στην Επιθεώρηση Εργασίας

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ρόδου με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ .Παναγιώτη Εγγλέζο , τον Γεν. Γραμματέα κ. Φραντζολάκη Γεώργιο και τον Γραμματέα του Σωματείου Ιδ. Υπαλλήλων ¨Η ΕΝΩΣΗ¨ κ. Γιαννακάκη Γεώργιο , επισκέφθηκε σήμερα το γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας στην περιοχή μας .

Η επίσκεψη είχε σκοπό να ζητηθεί από τους Επιθεωρητές Εργασίας να εντείνουν τους ελέγχους ακόμα περισσότερο , για το λόγο ότι έχουν ξεκινήσει οι απολύσεις των εποχιακών εργαζομένων σε όλους τους κλάδους .

Συζητήθηκε και η εικόνα όλων των καταγγελιών όλο το προηγούμενο διάστημα που κατά κοινή αναλογία οι παραβάσεις έχουν μειωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια .

Το Ε.Κ.Ρ θα συνεχίσει τις προσπάθειες , ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο ώστε κανένας συνάδελφος να μην αναγκαστεί να αποχωρήσει πρόωρα από την εργασία του , κανένας συνάδελφος να μην χάσει ούτε ένα ευρώ από τα δεδουλεμένα του και να μην απολέσει κανένα δικαίωμα του .

Στην προσπάθεια αυτή ζητάμε από τους συναδέλφους να μας ενημερώνουν άμεσα όταν διαπιστώνουν τέτοιου είδους παραβάσεις .

Στέλνουμε μήνυμα σε όλους τους εργοδότες ότι δεν διαπραγματευόμαστε και δεν ανεχόμαστε το παραμικρό που έχει σκοπό να βλάψει τα δικαιώματα των συναδέλφων μας.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ           ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ