Έκρυβε κοκαΐνη και κάνναβη δίπλα στο σπίτι του στη Ρόδο
Αστυνομικό

Έκρυβε κοκαΐνη και κάνναβη δίπλα στο σπίτι του στη Ρόδο

Σε βάρος του 40χρονου Αλβανού σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος

Aπό μακρινή απόσταση παρακολουθούσαν διακριτικά οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 40χρονο Αλβανό για τον οποίο είχαν στοιχεία ότι διακινούσε ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης στη Ρόδο, περιμένοντας να τους οδηγήσει στην «καβάντζα» όπου τις έκρυβε.

Αυτό έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο αλλοδαπός παρέλαβε μια σακούλα με ποσότητες ναρκωτικών από έναν υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιούσε και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, έξω από το οποίο τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες. Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, βρέθηκαν πάνω του, στην υπαίθρια κρυψώνα και στην κατοικία του 40χρονου 156,7 γραμμάρια κοκαΐνης, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 644,8 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου. Σε αυτήν περιλαμβάνονται ακόμη ένας 34χρονος Έλληνας και ένας 31χρονος αλλοδαπός, για τους οποίους προέκυψε ότι είχαν δοσοληψίες μαζί του και τις προηγούμενες ημέρες είχαν παραλάβει σακούλες με ναρκωτικά που είχε αφήσει στον κάδο απορριμμάτων έξω από το σπίτι του.

Με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ένας 39χρονος που συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του σε χωριό της περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν 8,2 γραμμάρια όπιο, 3,4 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, δυο ζυγαριές και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 200 γραμμαρίων εμποτισμένα με οινόπνευμα για την παρασκευή χασισέλαιου.

protothema.gr