Εκδηλώσεις

Η Ρόδος για τη Ζωή την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 στην Πλατεία Δημαρχείου

Λίγες μόνο ώρες έμειναν για τη μεγάλη εκδήλωση- θεσμό για το νησί της Ρόδου, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 5 Νοεμβρίου στην πλατεία δημαρχείου.

Με το γαλάζιο να είναι το χρώμα που αναμένεται να «πλημμυρίσει» η πλατεία δημαρχείου αύριο το πρωί, και τους χιλιάδες συμπολίτες μας να αποδεικνύουν για μια ακόμη χρονιά πως η “Ρόδος για τη Ζωή” είναι μια εκδήλωση που αγκαλιάζεται από όλους, ο φετινός στόχος είναι πλέον δεδομένο πως θα επιτευχθεί.

Η έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 το πρωί, με τους αθλητές που θέλουν να πάρουν μέρος στο τρέξιμο να ξεκινούν εκείνη την ώρα για να πραγματοποιήσουν τη διαδρομή από πλατεία Δημαρχείου, Ακτή Σαχτούρη, είσοδο μέσα από το θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου και έξοδο από τη Μεσαιωνική Τάφρο στο ύψος του «Ήχος και Φως» και έπειτα ξανά στο δημαρχείο. Για αυτό το λόγο μάλιστα, οι εγγραφές αναμένεται να ξεκινήσουν στις 08:30 το πρωί ούτως ώστε οι αθλητές να πάρουν αριθμό για το τρέξιμο τους.

Έτσι λοιπόν, αύριο Κυριακή 5 Νοεμβρίου, λίγο μετά τις 09:30 το πρωί στην πλατεία Δημαρχείου, οι παρουσιαστές της εκδήλωσης, οι δημοσιογράφοι κ.κ. Τέρης Χατζηιωάννου και Σπυριδούλα Στρατή θα ξεκινήσουν δώσουν την εκκίνηση για την όμορφη μας γιορτή.

Στις 10 το πρωί θα απολαύσουμε το συγκρότημα «The Passenger Group», το μουσικό σύνολο κρουστών του μουσικού σχολείου και φυσικά τη μικρή μας προθέρμανση με τον γυμναστή της εκδήλωσης, τον κ. Στέργο Κουπάδη. Φυσικά δεν θα λείψουν οι βραβεύσεις τόσο των αθλητών όσο και των ομάδων που συνδράμουν σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Ο ιδιαίτερα υψηλός στόχος που φέτος αφορά την αγορά ενός μηχανήματος Fibroscan, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τις Παθολογικές κλινικές του Γ.Ν. Ρόδου, και το οποίο συνδέεται με την πρόληψη ηπατοκυτταρικού καρκινώματος, το κόστος του οποίου ανέρχεται στις 64.5οο ευρώ, φαίνεται πως επιτυγχάνεται με τη βοήθεια των χιλιάδων συμπολιτών μας που έσπευσαν να προμηθευτούν τη μπλούζα της φετινής εκδήλωσης.