Ελένη Καρύδη: Ο "Ήρωας μου" 20χρόνια μετά από την τραγική απώλεια"
Εκδηλώσεις

Ελένη Καρύδη: Ο “Ήρωας μου” 20χρόνια μετά από την τραγική απώλεια”

«Ο Ήρωας μου»: Παρουσίαση βιβλίου της Ελένης Καρύδη

Το βιβλίο της «O Ήρωας μου» θα παρουσιάσει η Πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου, κα Ελένη Καρύδη το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις  18:00 στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορiδείου Μελάθρου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Ο κ. Μάνος Κόκκινος, πρόεδρος του Δ.Σ. του ιδρύματος υποτροφιών Ρόδου Εμαννουήλ και Μαίρηw Σταματίου

Ο κ. Παναγιώτης Παπαντωνίου, επίκουρος καθηγητής του ΠΑΔΑ και πρόεδρος του ΣΕΣ
Ο κ. Μανώλης Ανδριωτάκης, συγγραφέας-δημοσιογράφος
Ο κ. Αγαπητός Ξάνθης, Αρχιτέκτονας, Μεταδιδακτορικός Υπότροφος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

Αγαπητές μου φίλες και αγαπητοί μου φίλοι. Σας προσκαλώ στην παρουσίαση του βιβλίου μου “Ο ‘Ήρωας μου” #20χρόνια μετά από την τραγική απώλεια του #Ήρωά μου. Η παρουσία σας ξεχωριστή για μένα. Λόγω Cocid επιθυμούμε να δηλώστε στα τηλέφωνα της πρόσκλησης την παρουσία σας, ξεκινώντας και από σήμερα. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, βιβλίο και κείμενο που λέει "H W Ευουτα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΘΑΛΕΙΑΣ Î mga museum ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΥΔΗ POOOU 4 Harspor μου Î ΕΥΘΥΤΑ Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας Ρόδου και Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Καρύδη με τίτλο: Ηιανς Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 18:00, Αίθουσα Νέας Πτέρυγας Νεστοριδείου Μελάθρου θα μιλήσουν 01: Μάνος Κόκκινος, Πρόεδρος του Ιδρύματος Υποτροφιών Ρόδου Εμμανουήλ Μαίρη Σταματίου Παναγιώτης Παπαντωνίου, Επίκουρος Καθηγητής του Π .Î.Δ.Α Πρόεδρος ΣΕΣ Μανώλης Ανδριωτάκης, Συγγραφέας -Δημοσιογράφος Αγαπητός Ξάνθης, Μεταδιδακτορικός Υπότροφος του Αιγαίου θα τηρηθούν μέτρα ασφαλείας Covid. Δπλώστε την παρουσία ηλέφωνα: 6931246404, 6983231265, 6946443419 έως ις 16/02/2021"
#12Φεβρουαρίου2002 ώρα 11:45 εμφανίστηκε η παύλα στο μόνιτορ της ΜΕΘ του Γ.Κ.Α. Ο Δημήτρης μου ήταν άγγελος, ήταν πουλί ελεύθερο στους ουρανούς του κόσμου.
#12Φεβρουαρίου2022, οι τραγικές στιγμές έρχονται και ξανάρχονται, με κυριεύουν με συνταράζουν. Είσαι εδώ Δημήτρη μου και με τις αχτίδες σου με φωτίζεις. Με το χαμόγελό σου ζωγραφίζω στο κάδρο της ψυχής μου. Είσαι Ο Ήρωάς μου.
Μπορεί να είναι απεικόνιση 1 άτομο