Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: “Το τουριστικό 2023 οδεύει προς το τέλος του με εξαιρετικά αποτελέσματα Ετοιμαζόμαστε ήδη για το 2024 με την ίδια σοβαρότητα και επαγγελματισμό”

Συνάντηση με τον CEO του TUI Group Sebastian Ebel και τον Πρόεδρο του TUI Care Foundation Thomas Ellerbeck είχε σήμερα στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος
Με ανάρτηση του στα social media ο Γ. Χατζημάρκος  επισημαίνει τα εξής 
Τον CEO του TUI Group Sebastian Ebel και τον Πρόεδρο του TUI Care Foundation Thomas Ellerbeck, είχα την χαρά να υποδεχθώ σήμερα στο γραφείο μου στη Ρόδο.
Το τουριστικό 2023 οδεύει προς το τέλος του με εξαιρετικά αποτελέσματα και αυτό παρά τις μεγάλες προκλήσεις που συναντήσαμε στην πορεία παντού και ειδικά στη Ρόδο.
Ο όμιλος TUI στα νησιά μας θα κλείσει με αύξηση, παρά το γεγονός ότι συνολικά η Ευρωπαϊκή αγορά και οικονομία έχει ύφεση. Και η Ρόδος, παρά τις δασικές πυρκαγιές του Ιουλίου κλείνει με αύξηση συνολική και με την αύξηση μόνο του ομίλου ΤUI να κινείται στο 10%.
Ετοιμαζόμαστε ήδη για το 2024 με την ίδια σοβαρότητα και επαγγελματισμό που έφερε τα αποτελέσματα που έδωσαν σε όλους μας δύναμη και αισιοδοξία