Ρόδος

Σύλλογοι και Σωματεία της Ρόδου στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στον Ξενώνα του Νοσοκομείου

Φωτεινός Φάρος Υγείας, Ελπίδας, Αγάπης, Αισιοδοξίας  και Αλληλεγγύης θα είναι το δέντρο που θα στολίσουμε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί στον Ξενώνα του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, αλλά και στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά,  η Ομοσπονδία Παροικιακών Συλλόγων Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, τον ΑΣ  Ιππόκαμπος- Κολυμβητές Ανοιχτής Θαλάσσης, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών  Ρόδου και τον Σύλλογο Εθελοντών  Αιμοδοτών Ρόδου « ο Άγιος Εφραίμ»,  απευθύνουν  ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, αθλητικά σωματεία, εθελοντικές οργανώσεις, επαγγελματικά σωματεία, επιμελητήρια, σωματεία – μέλη του  Εργατικού Κέντρου Ρόδου και σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να συνδράμουν σε αυτή την δράση.

Φέρνουμε κάθε λογής  Χριστουγεννιάτικα στολίδια, ώστε οι άνθρωποι που φιλοξενούνται εκεί,  να βελτιώσουν την ψυχολογία τους αυτές τις δύσκολες ημέρες, αλλά  και μαζί με τους ήρωες του ΕΚΑΒ να νιώσουν την θαλπωρή των Χριστουγέννων.

Ταυτόχρονα, ενώνουμε  τις  δυνάμεις  μας και αναλαμβάνουμε  κοινή πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης, συλλέγοντας τρόφιμα για οικογένειες  που έχουν ανάγκη.

Θα είμαστε όλοι εκεί!!!

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος,

Αντιπεριφερειάρχης Κάλλιστος Διακογεωργίου