Ρόδος

Ξεκίνησαν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στη Ρόδο Ισοπεδώθηκε σπίτι που διέμενε οικογένεια με 5 παιδιά

Παρουσία εισαγγελέως και με ισχυρή αστυνομική δύναμη, ειδικό συνεργείο υπό την επίβλεψη υπαλλήλων της αποκεντρωμένης διοίκησης αιγαίου της Δ/νσης Δασών Δωδ/σου κατεδάφισε πριν από λίγο το πρώτο σπίτι αυθαίρετο στην περιοχή πασαούτια στο δρόμο τσαίρι – αεροδρόμιο σε δασική περιοχή .

Στο σπίτι που κατεδαφίστηκε κατοικούσε οικογένεια με 5 παιδιά . Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπως ανέφερε στο 12vima.gr ειδοποιήθηκε για την κατεδάφιση του σπιτιού του πριν από 1, 5 μήνα με έγγραφο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου .

Συντετριμμένος και αμήχανος έβλεπε τους κόπους του πολλών χρόνων να γκρεμίζονται μέσα σε λίγα λεπτά

Στην ίδια περιοχή θα κατεδαφίσει σήμερα το ειδικό συνεργείο άλλο ένα σπίτι και ένα στάβλο. Θυμίζουμε ότι συνολικά προβλέπεται στη Ρόδο η κατεδάφιση 219 τελεσίδικων πρωτοκόλλων αυθαιρέτων, εκ των οποίων 135 σε αιγιαλό, 54 σε δάση και 30 πολεοδομικά. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται αυθαίρετα στη λιμενική ζώνη της Ακαντιάς, στο Φαληράκι, στην Καλλιθέα, στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Σορωνή, στ’ Αφάντου, στην παραλιακή ζώνη της πόλεως Ρόδου και κυρίως στις παραλίες του Ελλη και του Καζίνο, στα Λοθιάρικα της Λάρδου, στην Κρεμαστή, στον Αρχάγγελο, στο νέο Καρνάγιο, στη Λίνδο, στην Τσαμπίκα, στο Γεννάδι, στα Κολύμπια, στην Ιαλυσό (Ιξιά, παραλία Μπικίνι κλπ), στο Παραδείσι, στα Βληχά, στην Κρητηνία, στην Αγία Αγάθη, στο Κιοτάρι και στα Καβουράκια.

Πηγή: www.12vima.gr

Πηγή: www.12vima.gr