Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Περιφερειάρχη της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Ρόδου

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο για τις  νέες γέφυρες που κατασκευάσθηκαν στην Κρεμαστή και στο Χαράκι, απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, είναι στην ευχάριστη θέση να σας εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια για την κατασκευή γέφυρας στην περιοχή της Κρεμαστής Ρόδου και για την κατασκευή γέφυρας στην περιοχή Χαράκι Ν. Ρόδου. Οι συνάδελφοι μας που υπηρετούν και σχετίζεται η μετακίνηση τους από τις συγκεκριμένες γέφυρες, θα μπορούν πλέον να μετακινούνται από την πόλη της Ρόδου και γύρω περιοχές άμεσα και με ασφάλεια, εξοικονομώντας χρόνο και καύσιμα.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, επιθυμεί να συναντηθεί μαζί σας και να σας θέσει προς ενημέρωση σας κάποια θέματα που πιθανόν να βοηθήσουν το στρατιωτικό προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου. Ευελπιστώντας και προσβλέποντας, στην συνέχεια της καλής και ουσιαστικής συνεργασίας που έχουμε από πρότερη γνωριμία μας, θα ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή, να αποδεχθείτε την πρόσκληση μας.

Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                             Ο
Πρόεδρος                                           Γεν. Γραμματέας

Αντωνόπουλος Νικόλαος                Κεφαλάς Ανέστης

Please follow and like us:

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.