Α.Σ Ιππόκαμπος : Μεγάλη συμμετοχή στον εθελοντικό καθαρισμό των ακτών της Ρόδου
Ρόδος

Α.Σ Ιππόκαμπος : Μεγάλη συμμετοχή στον εθελοντικό καθαρισμό των ακτών της Ρόδου (Φωτο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο  εθελοντικός καθαρισμός των ακτών -παραλιών της Ρόδου  που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ιππόκαμπος Κολυμβητές Ανοιχτής Θαλάσσης Ρόδου- χειμερινοί κολυμβητές.
Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ιππόκαμπος Κολυμβητές Ανοιχτής Θαλάσσης Ρόδου- χειμερινοί κολυμβητές :
Με τη συμμετοχή 70 εθελοντών πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός παραλιών ο οποίος διοργανώθηκε από τον Α.Σ Ιππόκαμπος Κολυμβητές Ανοιχτής Θαλάσσης Ροδου- χειμερινοί κολυμβητές.
Μεγάλη η ανταπόκριση των εθελοντικών ομάδων που αποδεικνύει την ευαισθησία των πολιτών για τον τόπο τους , το περιβάλλον και όταν οι πολίτες της Ρόδου είναι ενωμένοι όλα μπορούν να γίνουν.
Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους .
Ευχαριστούμε θερμά:
Την ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ με την δυνατή παρουσία τους και τον εργατικό δυναμισμό τους. Μια ομάδα η οποία φέρνει εις πέρας ότι δύσκολο της ανατεθεί.
Την ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ με την επαγγελματική οργάνωση και τον προγραμματισμό τους ,η οποία τα καταφέρνει σ όλους τους τομείς αδιαμφισβήτητα.
Τους ΙΝΚΑ και MAKE IT GREEN, δύο ομάδες που μας εξέπληξαν ευχάριστα, για τον δυναμισμό τους και την ενέργεια τους . Μάζευαν τα καπάκια από τα μπουκάλια που έβρισκαν κατά τη διάρκεια του καθαρισμού (πάνω από 800) για να δοθούν για την αγορά αμαξιδίου.
Τον ΑPOLLON TRIATHLON και την πρόεδρο του ,η βοήθεια και η παρουσία της οποίας ήταν πολύτιμη.
Τους ΣΑΜΑΡΕΊΤΕΣ του ΕΡΥΘΡΟΎ ΣΤΑΥΡΟΎ ,που είναι πάντα κοντά μας ,μας προσέχουν και μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς.
Το 1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΙΑΛΥΣΟΎ και το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ .Τα προσκοπακια τα οποία μας γέμισαν χαμόγελα και ελπίδα ότι η νέα γενιά συνεχίζει την αγάπη για τον τόπο μας και το περιβάλλον
Όλους τους κατοίκους των Κρητικών που συμμετείχαν και τους ανεξάρτητους εθελοντές που πίστεψαν σ’ αυτή τη δράση και πήραν μέρος μαζί μας.
Την ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ με τον Αντιπεριφερειάρχη ΚΑΛΛΙΣΤΟ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ο οποίος στέκεται στο πλευρό του Συλλόγου από την πρώτη στιγμή και με την ανιδιοτελή αγάπη του στο νησί μας
Τον ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ και ειδικότερα το ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ με τον Αντιδήμαρχο ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗ για την σημαντική του βοήθεια .
Το TV KOSMOS και την ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΙΛΛΗ για το χρόνο που μας δίνει στην εκπομπή της και ακούγεται η φωνή μας .
Όλα τα ΜΜΕ τα οποία πρόβαλαν τη δράση μας , τις εφημερίδες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ , ΡΟΔΙΑΚΗ καθώς και όλα τα ραδιόφωνα.
Το μέλος του Συλλόγου μας ΗΛΙΑ ΠΕΖΟΥΒΑΝΗ για τις φωτογραφίες και το βίντεο
Τέλος ευχαριστούμε τις εταιρείες:
Κ.Β. ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΩΛΉΣΕΙΣ ΑΚΙΝΉΤΩΝ,
ΑΤΤΙΤΗΣ ΤΡΟΠΑΙΟΝ και JOHNY’S PUB για την χορηγία τους
Οι δράσεις του Α.Σ Ιππόκαμπος κολυμβητές Ανοιχτής θαλάσσης Ρόδου – χειμερινοί κολυμβητές θα πραγματοποιούνται πάντα με γνώμονα την αγάπη προς την ΚΟΛΎΜΒΗΣΗ τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΌ και τη ΡΟΔΟ μας.