Η μικρή Αγγελική έχει αρτηριοφλεβική δυσπλασία AVM Χρειάζεται άμεση βοήθεια
Ρόδος

Η μικρή Αγγελική έχει αρτηριοφλεβική δυσπλασία AVM Χρειάζεται άμεση βοήθεια

Έκκληση για άμεση βοήθεια κάνει  ο πρόεδρος του Σωματείου «Παιδική Χαρά», Κωσταντίνος Φιρινίδης για τη μικρή Αγγελική από τη Ρόδο που διαγνώστηκε με αρτηριοφλεβική δυσπλασία AVM.

Η επέμβαση της έχει προγραμματιστεί πολύ σύντομα για τις 17 Νοεμβρίου

Η μικρή Αγγελική είναι μόλις 11 ετών και καλείται να δώσει αυτό το διάστημα μία πολύ σημαντική μάχη για τη ζωή της. Η επέμβαση της έχει προγραμματιστεί για τις 17 Νοέμβριου, ωστόσο η εγχείρηση σύμφωνα με τον κ. Φιρινίδη θα κοστίσει 40.000 ευρώ. «Έχουμε μαζέψει 15.000 χιλιάδες ευρώ αυτή την στιγμή και θέλουμε να φτάσουμε τις 40.000 χιλιάδες όσο πιο σύντομα γίνεται. Είναι μία κατάσταση που επείγει! Μας πιέζει ο χρόνος, διότι 2 στους 10 που δεν πραγματοποιούν τη συγκεκριμένη εγχείρηση, χάνουν τη ζωή τους. Η μικρή Αγγελική χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας και άμεσα« τονίζει στο GRTimes.gr.

Η επέμβαση της έχει προγραμματιστεί για τις 17 Νοεμβρίου, ενώ το παιδί θα εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 15 Νοεμβρίου για να πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες εξετάσεις. «Αυτές οι θεραπείες δεν πραγματοποιούνται σε δημόσιο νοσοκομείο, αλλά σε ιδιωτική κλινική. Είναι μία δύσκολη κατάσταση, αλλά με τον εμβολισμό που θα κάνει η Αγγελικούλα άμεσα, θα αφαιρεθεί η δυσπλασία της και θα βελτιωθεί κατά πολύ η υγεία της, διότι υπήρχε άμεσος κίνδυνος ισχαιμίας και εγκεφαλικής αιμορραγίας» συμπλήρωσε ο ο πρόεδρος του Σωματείου «Παιδική Χαρά».

Η ανάρτηση και το μήνυμα στο GRTimes.gr του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Παιδική Χαρά»:

«Όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που ζει η Αγγελικούλα, αλλά και η οικογένειά της, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας είτε με μήνυμα είτε με το τηλέφωνο» σημειώνει ο κ. Φιρινίδης.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν λίγο καιρό η μικρή ξεκίνησε να έχει ενοχλήσεις στο αριστερό της χέρι, με αποτέλεσμα να παραλύει σιγά σιγά και να μην μπορεί να το κινήσει. Οι γονείς πήγαν την 11χρονη αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου και πραγματοποίησαν ιατρικές εξετάσεις. Από εκεί… η μαγνητική έδειξε ότι επρόκειτο για αρτηριοφλεβική δυσπλασία AVM. Στη συνέχεια, νοσηλεύτηκε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου έκανε εγκεφαλογράφημα και στον Ερυθρό Σταυρό αγγειογραφία. Διαγνώστηκε ότι χρήζει χειρουργικής επέμβασης (μερικώς εμβολισμός) και ακτινοβολίας GAMMA knife.

Τέλος, έχουν τοποθετηθεί ειδικοί κουμπαράδες για την υποστήριξη της μικρή Αγγελικής σε όλη τη Ρόδο για την επίσπευση της οικονομικής υποστήριξης.

*Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία: ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.

PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN : GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

BIC : CRBAGRAA

BRAND’S NAME : 701

ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE : Donation by + your full name