Πολιτική

Γιάννης Παππάς: Στη μεγάλη ΝΔ δε χωρούν μικρές τακτικές, μικροκομματικές ίντριγκες και έλλειψη σεβασμού

Σε δήλωσή του ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, μετά τη χθεσινή εκδήλωση για την κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου και της ΔΗΜΤΟ Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει:

Όσα ατυχή έγιναν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου και της ΔΗΜΤΟ Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας το μόνο που αναδεικνύουν είναι μία αρρωστημένη εγωιστική νοοτροπία και μια βαθιά αντικοινωνική και αντιθεσμική συμπεριφορά.
Αυτή η επίδειξη αγένειας αναδεικνύει την απόλυτη έλλειψη σεβασμού στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας, σε μέλη της κυβέρνησης και στους εκλεγμένους βουλευτές και προσβάλλει κάθε δημοκρατικό πολίτη του νησιού μας. Για όποιον το ξεχνά η ευγένεια, ο σεβασμός και το ήθος δεν είναι ένδειξη αδυναμίας, είναι ο τρόπος με τον οποίο θέλουμε να βλέπουμε τον κόσμο και να κρινόμαστε από αυτόν.
Η εκδήλωση κοπής πίτας για τη νέα χρονιά με προσκεκλημένους τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τους εκλεγμένους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, δεν είναι πεδίο για να εκδηλώνονται προσωπικές πικρίες και μικροπολιτικές επιδιώξεις.
Πάνω από τα επίσημα όργανα του κόμματος δεν έχει κανείς την εξουσιοδότηση να βάζει τον εαυτό του και τις προτιμήσεις του, όπως και να εκμεταλλεύεται μία εκδήλωση για να κάνει επίδειξη αγένειας.
Η ανατροφή μου και οι αξίες που διέπουν τον βίο μου, προσωπικό και πολιτικό, δεν μου επιτρέπουν να απαντήσω όπως θα άρμοζε στις προσωπικές επιθέσεις πόσο μάλλον στην οργιώδη παραπληροφόρηση. Το μόνο που θα σημειώσω είναι ότι στη μεγάλη Νέα Δημοκρατία δεν χωρούν μικρές τακτικές, μικροκομματικές ίντριγκες και έλλειψη σεβασμού.