Περιφέρεια Πολιτική

Επίσκεψη ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Επίσκεψη ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια στην 95 ΑΔΤΕ και στην Περιφέρεια ΝΑιγαίου 

Στη συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά και των Βουλευτών επίσης Δωδεκανήσου Μίκας Ιατρίδη, Μάνου Κόνσολα και Βασίλη Υψηλάντη.

«Η πατρίδα μας δεν πρόκειται να απεμπολήσει τα δικαιώματά της, όπως αυτά προβλέπονται από το Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας», διεμήνυσε σήμερα, Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, από τη Ρόδο όπου επισκέφθηκε την 95η Ανωτέρα Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη.
Ο κ. Δένδιας ενημερώθηκε από τον διοικητή της 95 ΑΔΤΕ υποστράτηγο Γεώργιο Μανουρά, για επιχειρησιακά θέματα και την αποστολή του σχηματισμού. Παρόντες ήταν επίσης ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς και οι βουλευτές Τσαμπίκα (Μίκα) Ιατρίδη, Μάνος Κόνσολας και Βασίλειος – Νικόλαος Υψηλάντης.

Στη συνέχεια ο κ. Δένδιας επισκέφθηκε την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο.