Ο Γιώργος Χατζημάρκος, επικεφαλής της ομάδας έργου της ΕΝΠΕ για θέματα Χωροταξίας, Δημοσίων Έργων και Μεταφορών
Περιφέρεια

Ο Γιώργος Χατζημάρκος, επικεφαλής της ομάδας έργου της ΕΝΠΕ για θέματα Χωροταξίας, Δημοσίων Έργων και Μεταφορών

Στην Αθήνα βρέθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος στην πρώτη τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.

Ο Γιώργος Χατζημάρκος ορίστηκε επικεφαλής της ομάδας έργου «Χωροταξίας, Υποδομών & Μεταφορών» κατά την ανάληψη των ομάδων εργασίας από τους Περιφερειάρχες.

 Επίσης, ορίστηκε εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ στην Επιτροπή Παρακολούθησης των Προγραμμάτων Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων 2021-2027 του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου καθώς και εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλοντος “ΥΜΕΠΕΡΑΑ” του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, δήλωσε: Τα χρόνια που έχουμε μπροστά μας, πρέπει να φροντίσουμε να διασφαλίσουν την σταθερά ανοδική πορεία του τόπου μας και μέσα από την δουλειά μας να αποδείξουμε, για μια ακόμη φορά, ότι η δύναμη των Περιφερειών είναι δύναμη των πολιτών.

Στις νέες οκταμελείς επιτροπές θα συμμετέχουν 104 μέλη: 91 Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι  καθώς και οι 13 Περιφερειάρχες.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου,  Γιώργος Χατζημάρκος ανέλαβε επικεφαλής της ομάδας έργου για θέματα Χωροταξίας, Δημοσίων Έργων και Μεταφορών.

Σε δήλωσή του, αναφέρει τα εξής :

Στην Ενωση Περιφερειών Ελλάδος, χθες, στην πρώτη τακτική συνεδρίαση της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.
Με στόχους ξεκάθαρους, σχέδιο και δουλειά που ήδη ξεκίνησε. Με τους τομείς έργου να συμφωνούνται και κάθε Περιφερειάρχη να αναλαμβάνει συγκεκριμένη ομάδα εργασίας.
Την ομάδα έργου στα θέματα Χωροταξίας, Δημοσίων Εργων και Μεταφορών, μου εμπιστεύθηκαν οι συναδέλφοι και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.
Τα χρόνια που έχουμε μπροστά μας, πρέπει να φροντίσουμε να διασφαλίσουν την σταθερά ανοδική πορεία του τόπου μας και μέσα από την δουλειά μας να αποδείξουμε, για μια ακόμη φορά, ότι η δύναμη των Περιφερειών είναι δύναμη των πολιτών