Δωδεκάνησα

Η Χάλκη στην απονομή βραβείων των 2ων Greek Travel Awards στο Λονδίνο στις 9 Νοεμβρίου 2023

 

Παρουσία Δημάρχου Χάλκης στην απονομή των 2ων Greek Travel Awards στο Λονδίνο στις 9 Νοεμβρίου 2023

Ο Δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος, έδωσε το παρών στην εκδήλωση των Greek Travel Awards, η οποία έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, υπό την αιγίδα του Γραφείου ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, με προσκεκλημένους πάνω από 100 άτομα εκ των οποίων τουριστικοί πράκτορες, εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών και τουριστικών οργανισμών, εκδότες τουριστικών περιοδικών και δημοσιογράφοι γνωστών τηλεοπτικών δικτύων.

Τα μεγαλύτερα βραβεία του κλάδου συνέχισαν σταθερά να τιμούν τους πρωτοπόρους και καινοτόμους, έτσι η Χάλκη διακρίθηκε ως ο βιωσιμότερος ταξιδιωτικός προορισμός για το 2023. Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Χάλκης και ευχαρίστησε την διευθύντρια του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου Ελένη Σκαρβέλη για την βράβευση αλλά και την εξαιρετική διοργάνωση.

H ψηφοφορία κοινού για τα βραβεία Greek Travel Awards 2023 έγινε σε συνεργασία με τις πλατφόρμες του Ice Lolly και του Travelsupermarket.com, δύο εκ των πλέον εδραιωμένων και δημοφιλών μηχανών σύγκρισης τιμών και κρατήσεων πακέτων διακοπών και λοιπών ταξιδιωτικών υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το νησί της Χάλκης τα τελευταία 3 χρόνια έχει αποδώσει σπουδαίο και αναγνωρίσιμο έργο στον τομέα της βιωσιμότητας και του εκσυγχρονισμού, της αναβάθμισης της καθημερινότητας, της συντήρησης της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου και εν τέλει της αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος και θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να εφαρμόζει πρωτοποριακές πολιτικές.