Η Κάσος υποδέχθηκε την πρώτη πτήση της Olympic Air από Αθήνα και Σητεία
Δωδεκάνησα

Η Κάσος υποδέχθηκε την πρώτη πτήση της Olympic Air από Αθήνα και Σητεία

 

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Κάσου υποδέχτηκε χθες 1η Νοεμβρίου την πρώτη πτήση της Olympic Air  στο νησί, με τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Νικήτα Καμπούρη να προσφέρει ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα στους Κυβερνήτες του αεροσκάφους.

Με επιστολή της στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της AEGEAN Δημήτρη Γερογιάννη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Τσακίρη (Χημικός Μηχανικός -Ξενοδόχος), χαιρετίζει την έναρξη της αεροπορικής σύνδεσης και υπογραμμίζει ότι πρέπει να αξιοποιηθεί κατά το μέγιστο δυνατό, ώστε η Κάσος να προσελκύσει επισκέπτες.

Αναλυτικά η επιστολή:

Σήμερα εγκαινιάζεται μια νέα εποχή στα αεροπορικά δρομολόγια που συνδέουν την Η.Ν. Κάσο με τη Ρόδο και τη Σητεία με την ανάληψη της νέας γραμμής από την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines.

Επιθυμία όλων των επιχειρηματιών του νησιού είναι να αξιοποιηθεί κατά το μέγιστο δυνατό η αεροπορική συγκοινωνία που συνδέει την Η.Ν. Κάσο με τα άλλα νησιά και εφόσον συνδυάζεται με κατάλληλες ανταποκρίσεις και με προσιτό κόστος για το επιβατικό κοινό θα υπάρχει η αυξημένη ζήτηση. Η αεροπορική σύνδεση ακριτικών νησιών όπως η Κάσος έχει μεγάλη αξία καθώς συντομεύει σημαντικά τη διάρκεια του ταξιδιού και δίνει την δυνατότητα σε περισσότερους ταξιδιώτες να επισκεφτούν το νησί.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι είναι χρήσιμο να γνωστοποιούνται εγκαίρως τα πλάνα των αεροπορικών δρομολογίων της καλοκαιρινής σεζόν ώστε να μπορούν να γίνονται κρατήσεις από τους ξένους τουρίστες και Πράκτορες.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η εταιρεία σας ανέλαβε την γραμμή αυτή και σας καλωσορίζουμε στη Κάσο με ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα του νησιού μας ευγενική προσφορά από τις τοπικές επιχειρήσεις που παραδίδουμε σήμερα στην Πρώτη πτήση στους Κυβερνήτες του αεροσκάφους.

Ευχόμαστε καλές πτήσεις γεμάτες επιβάτες!