Περιφέρεια

Τον επικεφαλής Εταιρικής Στρατηγικής του διεθνούς Ομίλου αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, Maik Stephan, δέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

Τον επικεφαλής Εταιρικής Στρατηγικής του διεθνούς Ομίλου αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, Maik Stephan, δέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Σε δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Χατζημάρκος αναφέρει τα εξής :

Ο Maik Stephan είναι επικεφαλής Εταιρικής Στρατηγικής του διεθνούς Ομίλου Volkswagen, που είναι σήμερα η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο.
Με χαρά τον υποδέχθηκα στον γραφείο μου, σε συνέχεια των πολλών επαφών που είχαμε στην πορεία υλοποίησης της πρωτοβουλίας “e-Mobility on Demand” που από κοινού σχεδιάσαμε και λειτουργεί στο νησί της Αστυπάλαιας.
Η πετυχημένη πορεία αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος, την ευθύνη του οποίου έχει ο αναπτυξιακός οργανισμός της Περιφέρειας μας Κ2 α.ε., αποδεικνύει οτι μπορούμε να ονειρευόμαστε και να βουτάμε στα βαθιά. Και να μετατρέπουμε τα νησιά της κάποτε άγονης γραμμής, σε νησιά της πρώτης γραμμής της καινοτομίας.
Γιατί, η εξωστρέφεια ήταν πάντα κυρίαρχο στοιχείο του DNA των νησιών μας και η αξιοποίηση του, που σήμερα γίνεται με τρόπο που τραβά πάνω τους το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας, είναι η συνταγή του αύριο.
Αυτού του μέλλοντος που τα νησιά μας αξίζουν και που σήμερα αντί να το περιμένουν παθητικά, το συνδιαμορφώνουν