Πολιτική

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η αναμέτρηση της Κυριακής είναι ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα, ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι! Και εμείς λέμε στον απερχόμενο δήμαρχο, Όλα στο Φως!

Από την παράταξη του Αλέξανδρου Κολιάδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η αναμέτρηση της Κυριακής είναι ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα, ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι! Και εμείς λέμε στον απερχόμενο δήμαρχο, Όλα στο Φως!

Το διακύβευμα στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής δεν αφορά μόνο τη διοίκηση του Δήμου στην επόμενη πενταετή θητεία.

Το διακύβευμα αφορά την πορεία της ζωής μας, όχι για την επόμενη πενταετία αλλά για τις επόμενες δεκαετίες.

Η ψήφος της Κυριακής δεν αφορά μόνο την αναμέτρηση των υγιών προοδευτικών δυνάμεων του τόπου μας ενάντια στα συμφέροντα, στους εκμαυλισμούς, στους εκφοβισμούς, στα ψέματα, στη λάσπη, στις συκοφαντίες, στις δολοφονίες χαρακτήρων, στον εκχυδαϊσμό της πολιτικής.

Η αναμέτρηση της Κυριακής είναι ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα, ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι! Και εμείς λέμε στον απερχόμενο δήμαρχο, Όλα στο Φως!

Καλούμε τον απερχόμενο δήμαρχο σε δημόσιο διάλογο μέχρι την Παρασκευή, σε χώρο ανοιχτό, παρουσία δημοσιογράφων και δημοτών, με ανοικτές διαδικασίες ώστε να τεθούν ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις.

Ειλικρινείς, ευθείες και ξεκάθαρες απαντήσεις.

Να ερωτηθούμε και να ερωτήσουμε, να απαντήσουμε και να πάρουμε απαντήσεις μπροστά στους δημότες, από δημοσιογράφους ακόμα και από όσους δηλώνουν δημοσιογράφοι χωρίς να τιμούν το επάγγελμά τους, για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας πριν ψηφίσουν την Κυριακή.

Σε αναμονή της απάντησης στην πρόσκλησή μας.