Ρόδος για τη Ζωή 2023
Εκδηλώσεις

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου ψηφίζουμε «Ρόδος για τη Ζωή»

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου όλη η Ρόδος ψηφίζει «Ρόδος για τη Ζωή» για 14η συνεχόμενη χρονιά, συμμετέχοντας στην εκδήλωση- θεσμό για το νησί μας.

Με στόχο την αγορά ενός μηχανήματος Fibroscan, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τις Παθολογικές κλινικές του Γ.Ν. Ρόδου, και το οποίο συνδέεται με την πρόληψη ηπατοκυτταρικού καρκινώματος, ξεκίνησε η πώληση των μπλουζών της εκδήλωσης, που για τη φετινή χρονιά είναι χρώματος γαλάζιο.

Δεκάδες εθελοντές, σύλλογοι, σωματεία, επιχειρήσεις, και ιδιώτες ενώνουν κάθε χρόνο τις δυνάμεις του προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, ένας στόχος που αφορά πάντα την αγορά ενός μηχανήματος για την πρόληψη και καταστολή του καρκίνου, για τις ανάγκες του νοσοκομείου της Ρόδου.

Το βασικό σημείο πώλησης των μπλουζών, είναι όπως κάθε χρόνο ο πεζόδρομος Πλαστήρα (πεζόδρομος Ακταίον), ενώ τα ωράρια που το βρίσκετε ανοιχτό είναι καθημερινά 10:00-13:00 και 17:00- 20:00, ενώ τα Σάββατα 10:00- 14:00.

Για ομαδικές παραγγελίες μέσω viber στο 6943808733 ή με email στο rhodesforlife2021@gmail.com.

Για τη φετινή χρονιά, η πλατεία δημαρχείου αναμένεται να κατακλυστεί από χιλιάδες γαλάζιες μπλούζες, στην εκδήλωση- περπάτημα θεσμό για το νησί της Ρόδου. Μια εκδήλωση, που η συμμετοχή της ξεπερνάει κατά πολύ, οποιαδήποτε άλλη τέτοιου είδους εκδήλωση σε περιφερειακό επίπεδο. Να είστε όλοι εκεί!