Εκδηλώσεις

Ο διεθνούς φήμης μουσικός Σάββας Καρατζιάς παρουσιάζει τα έργα του στην Αμοργό

Ο διεθνούς φήμης μουσικός Σάββας Καρατζιάς παρουσιάζει τα έργα του στην Αμοργό

Ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι ξεκινάει στην Αμοργό στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Συνυπάρχω. Την Κυριακή 30 Ιουλίου, στις 20:30, στο Θεατράκι Καταπόλων, η νύχτα θα γεμίσει με τις μελωδικές συνθέσεις του διεθνούς φήμης συνθέτη Σάββα Καρατζιά.

Η Αμοργός γίνεται, μετά τη Νέα Υόρκη, τη Μόσχα, το Λονδίνο, τη Μελβούρνη, σταθμός του κορυφαίου μουσικού, ο οποίος μαζί με τους συνοδοιπόρους του επί σκηνής θα γεμίσει μελωδικό φως το νησί μας με τις μουσικές του συνθέσεις, ανάμεσα τους και μελοποιημένο ποίημα τους σπουδαίου αμοργιανού ποιητή Αντώνη Φωστέρη.

Η συναυλία ΔΙΑ ΧΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ PAR LA MAIN ET LES MOTS «ΜΟΥΣΙΚΉ ΚΑΙ ΠΟΊΗΣΗ», αποτελεί μια από τις κορυφαίες καλλιτεχνικές στιγμές στην Αμοργό και διοργανώνεται από το Δήμο Αμοργού και τη ΔΗ.Κ.Ε.Α, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και με την χορηγική υποστήριξη της Blue Star Ferries.

Το Φεστιβάλ Συνυπάρχω, μέσα από τις μοναδικές πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις στέλνει σε όλο τον κόσμο το μήνυμα την ισότιμης πρόσβασης όλων των ανθρώπων στη ζωή.

Ο δήμαρχος Αμοργού, Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε « Η Αμοργός υποδέχεται με χαρά και ανυπομονησία το Σάββα Καρατζιά, προσμένοντας σε μια μοναδική μουσική εμπειρία. Το έργο του έχει παρουσιαστεί σε όλο τον πλανήτη και τώρα μέσα από το Φεστιβάλ Συνυπάρχω, οι συνθέσεις του θα ενωθούν με την Αμοργό μας. »