Rhodes Jazz Festival
Εκδηλώσεις

Γ.Χατζημάρκος : “Το Rhodes Jazz Festival το αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή και χαιρόμαστε που σήμερα και με τη δική μας συμβολή, αποτελεί πολυαναμενόμενο μουσικό θεσμό”

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου για την έναρξη του 8ου Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου-8th Rhodes Jazz Festival
Με συνέπεια και αφοσίωση, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υπηρετεί τον Πολιτισμό, σε κάθε του έκφανση, ως ακρογωνιαίο λίθο για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Στηρίζοντας μεγάλες και μικρές, τοπικές και διεθνείς ποιοτικές διοργανώσεις, φέρνουμε τα νησιά στην κορυφή της λίστας των προορισμών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, που αναδεικνύουν και προβάλλουν το πλούσιο πολιτιστικό τους κεφάλαιο.
Το Rhodes Jazz Festival το αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή, όταν γεννήθηκε το 2015, και χαιρόμαστε που σήμερα, και με τη δική μας συμβολή, αποτελεί πολυαναμενόμενο μουσικό θεσμό.
O ρόλος του στην καθιέρωση της Ρόδου ως πολιτιστικό κέντρο και σημείο συνάντησης και αναφοράς αντάξιο της ιστορικής και πολιτιστικής της κληρονομιάς είναι καθοριστικός. Επειδή όμως η μουσική δεν πρέπει να έχει σύνορα, στην όγδοη χρονιά του, όπως και σε προηγούμενες, οι ήχοι του απλώνονται και σε μικρά νησιά, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Στο σταυροδρόμι Πολιτισμών, τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου κερδίζουν ζωή και ανάπτυξη από το πολιτιστικό τους απόθεμα, ενώ παράλληλα συνεχίζουν να δημιουργούν πολιτισμό, όπως και εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε τη σύγχρονη πολιτιστική δημιουργία. Γιατί η μεγάλη εικόνα είναι να δημιουργήσουμε μια καλύτερη ζωή για τα νησιά και τους κατοίκους τους.
Και η ζωή είναι πάντα καλύτερη με Τέχνη και Μουσική
Καλή επιτυχία

στους διοργανωτές και μουσικούς που συμμετέχουν.

Καλή απόλαυση στους φίλους της Μουσικής.
Γιώργος Χατζημάρκος
Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου