Αστυνομικό

Θύμα ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε σερβιτόρος στη Ρόδο

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε σερβιτόρος στη Ρόδο, όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό και Τουρισμό, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό εργαζομένου στη Ρόδο που παρέδιδε παραγγελίες σχεδόν κολυμπώντας

Μιλώντας για το περιστατικό του ξυλοδαρμού, ο κ. Χότζογλου είπε ότι συνέβη στην παλιά πόλη του νησιού.

Όπως εξήγησε, ο σερβιτόρος δούλευε σε εστιατόριο και επειδή αρνήθηκε πρόταση από τον ιδιοκτήτη διπλανής επιχείρησης να δουλέψει για εκείνον, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Για την καταγγελία μίλησε στην ΕΡΤ και ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου Παναγιώτης Εγγλέζος.

Όπως είπε, χθες το βράδυ στην παλιά πόλη της Ρόδου νεαρός εργαζόμενος ο οποίος εργαζόταν σε εστιατόριο αρνήθηκε το αίτημα του διπλανού επιχειρηματία να πάει για να απασχοληθεί στη δική του επιχείρηση. «Η άρνησή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο ‘επιχειρηματίας’ να στείλει 10 περίπου άτομα τα οποία και ξυλοκόπησαν τον νεαρό στέλνοντας τον στο νοσοκομείο» αναφέρει ο κ. Εγγλέζος.

«Τη Δευτέρα ο εργαζόμενος και ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων και Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Θανάσης Σταμούλης θα επισκεφθούν τον Εισαγγελέα για να καταθέσουν όλα τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει» καταλήγει ο κ. Εγγλέζος.