Θανατηφόρο τροχαίο επι της Ρόδου-Λίνδου Νεκρός οδηγός δικύκλου
Αστυνομικό

Ρόδος: Τραγικός θάνατος για 42χρονο σε τροχαίο Τον χτύπησε αυτοκίνητο που έβγαινε από πάρκινγκ, τον παρέσυρε διερχόμενο ΙΧ

Ρόδος: Τραγικός θάνατος για 42χρονο σε τροχαίο – Τον χτύπησε αυτοκίνητο που έβγαινε από πάρκινγκ, τον παρέσυρε διερχόμενο ΙΧ

42 ετών ο άτυχος αναβάτης της μοτοσικλέτας που τραυματίστηκε θανάσιμα στη οδό Ρόδου-Λίνδου

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμε έναν άτυχο άνδρα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Ρόδο, επί της Ρόδου Λίνδου.

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 42χρονο αναβάτη μοτοσικλέτας σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Ρόδο στο ύψος του Κεραμικού επί της οδού Ρόδου-Λίνδου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  το τροχαίο προκλήθηκε από την εμπλοκή δυο Ι.Χ και μιας μηχανής, στο ύψος του Κεραμεικού. Νεκρός είναι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr που επικαλείται στοιχεία από την τροχαία Ρόδου και από την εταιρεία οδικής βοήθειας που βρέθηκε στο σημείο, ο άτυχος 42χρονος εκινείτο επί της οδού Ρόδου-Λίνδου.

Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο που έβγαινε από πάρκινγκ συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 42χρονος με αποτέλεσμα εκείνος να βρεθεί στο έδαφος.

Την ώρα εκείνη, όμως, περνούσε ένα δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο παρέσυρε τον 42χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν τον 42χρονο στο νοσοκομείο Ρόδου όπου δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Τροχαία Ρόδου και η οδική βοήθεια Σιέχ για την απομάκρυνση των οχημάτων.

Προανάκριση για τα ακριβή στοιχεία κάτω από τα οποία σημειώθηκε το νέο δυστύχημα, ανέλαβε η Τροχαία Ρόδου.

 

 

Mε πληροφορίες από Ροδιακή   Φωτογραφίες ΣΙΕΧ