22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειολογίας-Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής στην Κω
Περιφέρεια

22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειολογίας-Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής στην Κω

 

Ξεκίνησε επίσημα το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειολογίας, στο διεθνές συνεδριακό κέντρο του Kipriotis Village, με τη συμμετοχή 300 συνέδρων με Πρόεδρο του συνεδρίου τον γιατρό Γιώργο Κοπάδη.

Το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιουνίου, χαιρέτησαν την έναρξη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ Ναθαναήλ, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μανώλης Χατζηάμαλλος, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, διαδικτυακά ο Γεράσιμος Σιάσος Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ο Πέτρος Χατζηγάκης Διευθυντής ΕΣΥ, ο Διευθυντής Υγειονομικού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Παπαγεωργίου, ο Ανδρέας Λάζαρης Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, ο Υποδιοικητής του νοσοκομείου Ηλίας Χρυσόπουλος, η Πρόεδρος του ΙΣΚΩ Κατερίνα Γαβαλά, η Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη και ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος με ανάρτηση του στα social media αναφέρει τα εξής:

Στην έναρξη των εργασιών του 22ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αγγειολογίας, στην Κω, χθές, συστήσαμε τα νησιά μας υποδεχόμενοι τους συνέδρους, περιγράφοντας τις καλές ειδήσεις που αυτά σταθερά παράγουν πρός όφελος όλης της χώρας. Τις “άλλες” ειδήσεις για την τιμή της σαλάτας, της ξαπλώστρας, της έλλειψης στέγης και τα λοιπά πιπεράτα, τελευταία τις λαμβάνουν όλοι απο αλλού. Αντικειμενικά ή και λίγο φουσκωμένα.
Όμως, οι ειδήσεις και κυρίως οι νίκες που εμείς παρουσιάζουμε και με τις οποίες τα συστήνουμε, είναι απολύτως αντικειμενικές. Όπως και τα αποτελέσματα που παράγουν

 

Ο κ.Κοπάδης μετά τους χαιρετισμούς , ζήτησε από τους παρευρισκομένους να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή, εις μνήμην του ιστορικού συγγραφέα και δικηγόρου, Βασίλη Χατζηβασιλείου, που έφυγε τη μέρα αυτή από τη ζωή και θα παρουσίαζε την Εναρκτήρια Ομιλία με θέμα «Ο Ιπποκρατικός όρκος και η επίδραση του στην Ελληνική Ιατρική νομοθεσία και στις διεθνείς ιατρικές διακηρύξεις».

Mε πληροφορίες από  kostv