Αστυνομικό

Συνελήφθη στρατιωτικός που χτύπησε την 47χρονη σύζυγό του

Συνελήφθη στρατιωτικός που χτύπησε την 47χρονη σύζυγό του – Η καταγγελία για την ενδοοικογενειακή βία έγινε στο αστυνομικό τμήμα

Στη σύλληψη ενός στρατιωτικού για απειλή, σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία προχώρησαν αστυνομικοί στην Κω, έπειτα από καταγγελία της συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος την απείλησε λέγοντάς της «θα δεις τι θα πάθεις», ενώ όπως περιέγραψε η ίδια, την τράβηξε από τα μαλλιά και την κλώτσησε με σκοπό να την διώξει από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο σύζυγος της γυναίκας, στρατιωτικός, φέρεται να τη χτύπησε και να την απείλησε με σκοπό να την εκδιώξει από την οικία τους.

Η 47χρονη δεν θέλησε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση. Τής χορηγήθηκε ενημερωτικό σημείωμα με κατάλογο φορέων και υπηρεσιών παροχής αρωγής σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σε φιλική κατοικία στην οποία φιλοξενείται.

141 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Χώρα μας και πραγματοποιήθηκαν 73 συλλήψεις.