Αστυνομικό

Κως: Ασφυξία η αιτία θανάτου της 27χρονης Εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα

Στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή εστάλη το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια

Κως: Σε προχωρημένη σήψη η σορός της 27χρονης – Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έκθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας της προχωρημένης σήψης δεν στάθηκε δυνατή η διακρίβωση του μέσου που προκάλεσε τον θάνατό της νέας γυναίκας.

Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία βρήκε η 27χρονη Αναστάζια σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα που εστάλη στις εισαγγελικές Αρχές.

Υπενθυμίζεται πως η 27χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

Ανασταζια

Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία φέρεται να βρήκε η κοπέλα, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά

Εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια και εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Πολωνός σύντροφος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός, καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα εκ πρώτης όψεως. Η σορός της 27χρονης εντοπίστηκε μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

Σήμερα οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα στην περιοχή, για να βρουν επιπλέον στοιχεία που θα δέσουν την υπόθεση.

Προθεσμία πήρε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές

Την ίδια στιγμή, προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 32χρονος, που έχει συλληφθεί ως  ο τελευταίος που είδε την κοπέλα. Ο 32χρονος πέρασε την πόρτα του ανακριτή στις 14:00 το μεσημέρι ωστόσο θα παραμείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη. Ο ίδιος συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται κρατώντας σκληρή στάση, χωρίς να έχει παραδεχθεί το παραμικρό για την δολοφονία της.

Μέχρι στιγμής, κατηγορείται για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Τα σενάρια για το φρικτό τέλος της Αναστάζια

Στο κάδρο των υπόπτων μπορεί να είναι από την πρώτη στιγμή ο 32χρονος από το Μπανγκλαντές ωστόσο οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών που έχουν φτάσει στο νησί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και άλλο άτομο στη δολοφονία της νεαρής κοπέλας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ένα από τα σενάρια που εξετάζεται από τους αστυνομικούς είναι η κοπέλα να μην δολοφονήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο αλλά να μεταφέρθηκε σε ανύποπτο χρόνο εκεί, μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων της και αυτό διότι η συγκεκριμένη περιοχή είχε «χτενιστεί» από εκπαιδευμένα σκυλιά και drones χωρίς να βρεθεί τίποτα.