Νότιο Αιγαίο Πολιτική

Και πάλι υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Νίκος Νικολής από τη Ρόδο

Την υποψηφιότητα του Νίκου Νικολή, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Ο κ. Νικολής, επιχειρηματίας και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δωδεκανήσου αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο για τρίτη συνεχόμενη φορά, αφού είχε συμπορευτεί και στις περιφερειακές εκλογές του 2014 και του 2019:

«Είναι φορές που κάνοντας το “λογαριασμό” των εννέα χρόνων της θητείας μας, νιώθεις αισθήματα χαράς, υπερηφάνειας, ευθύνης, ικανοποίησης και διάθεσης για ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα!

Κι όλα αυτά, γιατί ένας άνθρωπος που τα εννέα αυτά χρόνια, κρατώντας σταθερά το τιμόνι της ανάπτυξης, της προκοπής, της ευημερίας και της ανάτασης των νησιών απ’ άκρη σ’ άκρη του Νότιου Αιγαίου, μου εμπιστεύθηκε ίσως τον πιο ευαίσθητο τομέα, αυτόν του αθλητισμού.

Με τις δικές του οδηγίες και προτροπές, καταφέραμε πολλά πράγματα με πρώτη μας έγνοια τη νεολαία μας, αφήνοντας το αποτύπωμα μας σε έργα και δράσεις ορατές σε όλα τα νησιά μας.

Έργα αθλητικών υποδομών που τις περισσότερες φορές ήταν πέρα από τις δικές μας ευθύνες και αρμοδιότητες.

Δράσεις τοπικού, εθνικού, και διεθνούς χαρακτήρα βάζοντας για τα καλά τα νησιά μας στο παγκόσμιο καλεντάρι του αθλητισμού.

Με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο και όρεξη, συνεχίζουμε!

Γιώργο Χατζημάρκο σ’ ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και την καθοδήγηση σου!

Όλοι μαζί σαν μια γροθιά παλιοί και νέοι ενωμένοι, θα υπερβούμε τις δυνάμεις μας, για να ανεβάσουμε τα νησιά μας, ακόμη πιο ψηλά!!!»

Βιογραφικό

Ο Νίκος Νικολής είναι επιχειρηματίας.

Τα τελευταία εννέα χρόνια (2014-2023) είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Νότιου Αιγαίου, κατέχοντας από το 2014 έως 2021 τη θέση του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Αθλητισμού Δωδεκανήσου, ενώ από το 2022 μέχρι και σήμερα κατέχει τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δωδεκάνησου.

Είναι μέλος της Αναπτυξιακής Εταιρίας της Περιφέρειας Νοτίου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ».

Είναι παντρεμένος με την Μαριέττα Οικονόμου και έχουν έναν γιο τον Μιχάλη. Αδέρφια του είναι ο Βασίλης Νικολής και ο Αείμνηστος Τσαμπίκος Νικολής.