Νότιο Αιγαίο Πολιτική

Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Ματθαίος Χατζηγεωργίου από την Ρόδο

Την υποψηφιότητα του Ματθαίου Χατζηγεωργίου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Ο κ. Χατζηγεωργίου, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Αντιπρόεδρος στην ομάδα του Ευκλή Σορωνής, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Για μένα είναι μεγάλη  και ιδιαίτερη τιμή η πρόταση που μου έγινε από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ Γιώργο Χατζημάρκο να συμμετέχω στις εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στη Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου  με την  παράταξη της οποίας ηγείται, «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Δέχτηκα την πρόταση του Περιφερειάρχη χωρίς δεύτερη σκέψη για τους εξής λόγους:

Ο Γιώργος Χατζημάρκος είναι  πάνω  από όλα άνθρωπος, εργασιομανής, τελειομανής και  πολιτικός με  μεγάλο όραμα για την Ρόδο μας και τα υπόλοιπα νησιά της Περιφέρειας . Η προσφορά του στον τόπο μας είναι μεγάλη και ανεκτίμητη. Δεν είναι τυχαίο που Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έρχεται πρώτη σε όλους τους σχεδόν τους τομείς και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον Γιώργο Χατζημάρκο και στην δική του στρατηγική και σχέδιο για τον τόπο μας, που το εφαρμόζει με πολύ μεγάλη αφοσίωση. Τα έργα στα νησιά μας μιλάνε από μόνα τους. Έργα που  έπρεπε να είχαν γίνει πριν από πολλά χρόνια και μόνο ο Γιώργος Χατζημάρκος τόλμησε να βγάλει μπροστά και να τα υλοποιήσει. Πιστεύω ότι  μπορώ και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι  σε όλη αυτή την σημαντική προσπάθεια και ελπίζω οι συμπατριώτες μου να μου δώσουν αυτήν την ευκαιρία.»

 

 

Βιογραφικό Ματθαίου Χατζηγεωργίου

 

Ο Ματθαίος Χατζηγεωργίου είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και Dj σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Από το 2016 μέχρι και σήμερα είναι  διευθυντής προγράμματος στον ραδιοφωνικό σταθμό  Best 103,1. Έχει εργαστεί ως μουσικός παραγωγός στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Top Fm – Ράδιο Αρχάγγελος 94,1.

Είναι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ΚΑΡ.

Είναι Αντιπρόεδρος στην ομάδα του Ευκλή Σορωνής. Η ενασχόλησή του με τα κοινά έχει αρχίσει πριν από πολλά χρόνια σε διάφορους συλλόγους στην Σορωνή, στο χωριό, όπου γεννήθηκε.