Πολιτική

Περιοδεία του υπ. Βουλευτή Δωδεκανήσου Αντώνη Γιαννικουρή στα χωριά της Ρόδου

Με ακατάπαυστους ρυθμούς συνεχίζει την περιοδεία του στα χωριά της Ρόδου, ο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Αντώνης Γιαννικουρής.

Τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκε τις περιοχές Ιαλυσός, Αφάντου, Ασκληπιειό, Μαριτσά, Αρχάγγελος, Μαλώνα, Χαράκι, Πυλώνα, Μάσαρη, Λίνδο, Πεύκους, Λάρδος, Βάτι και είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει για άλλη μια φορά με τους κατοίκους.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων, τα προβλήματα της κάθε περιοχής αλλά και ολόκληρου του νησιού εν γένει, η ελπιδοφόρα επερχόμενη τουριστική περίοδος και φυσικά οι εκλογές.

Σε καφενεία, πλατείες, σπίτια, δημόσιες υπηρεσίες,

Κέντρα Υγείας, γειτονιές, καταστήματα, συνάντησε Ροδίτες και Ροδίτισσες, νέους, επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχους, δημοσίους υπαλλήλους, εκπροσώπους όλων των επαγγελματικών κλάδων, μεταφέροντας το ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι εκλογές της 21ης Μαΐου αποτελούν ένα  δημοψήφισμα σταθερότητας και προοπτικής για το μέλλον όλων μας, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις.

Δήλωσε δυναμικό ΠΑΡΩΝ σε αγώνες και διεκδικήσεις και εισέπραξε εμπιστοσύνη, αισιοδοξία και βεβαιότητα για την νίκη υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.