Ρόδος

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Χειμερινών Κολυμβητών Ρόδου ο “Ιππόκαμπος”

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Σύλλογος κολυμβητών ανοιχτής θαλάσσης ΑΣ Ιππόκαμπος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου ΑΣ ΙΠΠΌΚΑΜΠΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΈΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ανήμερα των Θεοφανείων.
Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος πατήρ Ανδρέας Φρατζής ο οποίος απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό για καλή και ευλογημένη χρονιά.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Τσιμέττα και μιλώντας με θερμά λόγια για τα μέλη και το έργο, τους σκοπούς και τους στόχους του συλλόγου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους.
Ευχαρίστησε επιπλέον τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου για την ανιδιοτελή συμπαράσταση στον σύλλογο ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ.
Ευχαρίστησε επίσης τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ της ΔΕΡΜΑΕ και ΠΡΟΤΟΥΡ Αλέξανδρο Κολιάδη για την αμέριστη στήριξη του στον σύλλογο.
Το χορηγό του Συλλόγου «Οικοδομικές Επιχειρήσεις Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου».
Πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου, αλλά και εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών έδωσαν το παρόν στην κοπή της πίτας, συνομίλησαν και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.
Συγκεκριμένα, στην κοπή της Βασιλόπιτας παρευρέθηκαν και έδωσαν τις ευχές τους, οι Βουλευτές Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, και Ιωάννης Παππάς ο πολιτευτής Παναγιώτης Κουνάκης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αιμοδοτών Φιλήμονας Νικολάου , ο εκπρόσωπος του Ενυδρείου Ρόδου Γεράσιμος Κονδυλάτος, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Πατμίων Ρόδου ” Όσιος Χριστοδούλος” Ευθύμιος Χατζηκώστας, η πρόεδρος του Σωματείου Φίλων Φιλαρμονικής Δήμου Ρόδου Ντίνα Ακρίβου και η γραμματέας Κατερίνα Χαρτοφύλλη, η εκπρόσωπος του συλλόγου Κασσιωτών Ρόδου ” Ο Χαδιώτης” Κυριακή Μπαρμπαλή και οι εκπρόσωποι της Φλόγας Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Toulai Aideniz και Μαίρη Πλαγγέτη Καραντάνη.
Η φωτογραφική κάλυψη της όμορφης εκδήλωσης έγινε από τον Γιάννη Μαρκαντώνη και την Έφη Καστελλοριού.
Η κοπή της Βασιλόπιτας έγινε στην παραλία του Ενυδρείου και φυσικά οι κολυμβητές δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν και μία βουτιά στη θάλασσα για το καλό.
Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ. Σ του Συλλόγου, ευχαριστούν όσους στηρίζουν όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις και εύχονται υγεία, ό,τι επιθυμεί ο καθένας για το νέο έτος και φυσικά ασφαλείς και απολαυστικές βουτιές.
Για το Δ.Σ η Πρόεδρος
Τσιμέττα Μαρία