Περιφέρεια

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της έκοψε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Φωτο-video)

 

Εκδήλωση για τον εορτασμό της νέας χρονιάς διοργάνωσε η Περιφερειακή Αρχή, σήμερα πρώτη ημέρα του νέου έτους στα γραφεία της Περιφέρειας στη Ρόδο.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της 1ης Ιανουαρίου 2023 στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο γραφείο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. κ. Κύριλλο μετά το πέρας της επίσημης Δοξολογίας που τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου.

Παρέστησαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών ο βουλευτής της ΝΔ Μάνος Κόνσολας , ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Β. Καμπουράκης, αντιπεριφερειάρχες ,αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με εκπροσώπους της πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας

Το φλουρί κέρδισε ο αντιδήμαρχος Τύπου και προώθησης του έργου της δημοτικής αρχής Κώστας Ταρασλιάς.

 

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος σε ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:

Μετά την Δοξολογία του Νέου Έτους, στο γραφείο για την κοπή της Βασιλόπιτας της Περιφέρειας, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο, με την παρουσία όλων των αρχών, φορέων και οργανισμών που συνεργάστηκαν για να μπορούμε σήμερα να χαμογελούμε και να αισιοδοξούμε