Αστυνομικό

Κολωνός: Συνταξιούχος ναυτικός με καταγωγή από την Κάσο και πατέρας μικρού παιδιού ο «Μιχάλης» που συνελήφθη

Ο κατηγορούμενος, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Μανώλης, φέρεται να είχε ρόλο «βοηθού» του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου

Ανέβαζε αγγελίες της 12χρονης

Συνταξιούχος ναυτικός με καταγωγή από την Κάσο και πατέρας ενός μικρού παιδιού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ο 57χρονος που συνελήφθη, το απόγευμα, με ένταλμα της ανακρίτριας και η ίδια η 12χρονη, στον Κολωνό, τον έχει κατονομάσει ως «ο Μιχάλης».

Ο κατηγορούμενος, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι “Μανώλης”, φέρεται να είχε ρόλο «βοηθού» του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου στην σεξουαλική βία και εκμετάλλευση του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η σύλληψη του 57χρονου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, έγινε στο σπίτι του, στην περιοχή του Πειραιά, όπου και διεξάγεται έρευνα έως αυτή την ώρα.

Σημειώνεται, ότι η ανακρίτρια προχώρησε στην έκδοση του όγδοου εντάλματος σύλληψης εμπλεκόμενου στην σεξουαλική βία και εκμετάλλευση της 12χρονης.

Σύμφωνα με την ανήλικη, ο “Μιχάλης” φέρεται να είχε ρόλο «βοηθού» του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου στα βασανιστήρια που βίωνε και να τον έχει κατονομάσει ως τον συνοδό της στα αυτοκίνητα των πελατών του Μίχου και ως αυτόν που, μεταξύ άλλων, έκλεινε τα ραντεβού της.

Για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκονται ήδη προσωρινά κρατούμενοι συνολικά δέκα κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων η μητέρα της ανήλικης αλλά και πρόσωπα που την είχαν συναντήσει.