Περιφέρεια

Άδωνις Γεωργιάδης σε ΣΚΑΪ 100,3: «Το Νότιο Αιγαίο έχει την εξαιρετική τύχη να έχει έναν Περιφερειάρχη που είναι ικανός Χαίρομαι να βλέπω στην πολιτική ικανούς ανθρώπους» (ΗΧ)

 

Άδωνις Γεωργιάδης «Smart Island»: Η Νάξος ψηφιακό εργαστήρι καινοτομίας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ 100.3

Η Ελλάδα και η Περιφέρεια νοτίου Αιγαίου καταφέρνει και προσελκύει αυτά τα τρία χρόνια, μεγάλες επενδύσεις. Το μέγεθος της διαφήμισης της Νάξου είναι τεράστιο 

Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε. Η Ελλάδα της καινοτομίας, η Ελλάδα της πρωτοπορίας, η Ελλάδα που μπορεί να είναι πρωταγωνιστής

“Το Νότιο Αιγαίο έχει την εξαιρετική τύχη να έχει έναν Περιφερειάρχη που είναι ικανός Χαίρομαι να βλέπω στην πολιτική ικανούς ανθρώπους Επειδή ο Χατζημάρκος είναι ένας ικανός άνθρωπος και καλωσορίζει τις επενδύσεις και μιλάει ωραία με τους επενδυτές.

Η TUI να δεις τι λέει για τον Γιώργο Χατζημάρκο Να τον κάνουμε μεταγραφή τον Χατζημάρκο και σε άλλες Περιφέρειες της Ελλάδος να πάει να κάνει κανά μάθημα να δώσει καμία συμβουλή”

 

Στη Νάξο εφαρμόζεται το «Smart Island», ένα πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού, το οποίο αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Amazon Web Services και περισσότερων από 20 ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών.

«Είχαμε από την αρχή την υψηλή φιλοδοξία να φέρουμε την Amazon στην Ελλάδα. Η Amazon Web Services είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες του πλανήτη. Η συνεργασία θα διαφημίσει την Ελλάδα στα πέρατα της οικουμένης»

Η Ελλάδα καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στις επενδύσεις και αναδεικνύεται σε επενδυτικό hot-spot του πλανήτη» υπογράμμισε ακόμη ο Άδωνις Γεωργιάδης.

H χώρα μας έχει πετύχει μια τριπλή κορυφαία επίδοση

Ρεκόρ τουριστικών εσόδων (ξεπέρασαν αυτά του 2019), ρεκόρ εξαγωγών (έχουν φτάσει πλέον το 42% του ΑΕΠ όταν το 2010 άγγιζαν μόλις το 20%) και ρεκόρ ξένων επενδύσεων «όλων των εποχών»,

Oι επενδύσεις πηγαίνουν στις χώρες που τις θέλουν περισσότερο και μένουν στις χώρες που τις ευγνωμονούν περισσότερο

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ