Περιφέρεια

Ο Στέργος Στάγκας απαντάει στον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας “ΙΑΛΥΣΟΣ”

Προς πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας “Ιάλυσος” κ. Μιχάλη Χατζηνικήτα

Διάβασα το άρθρο σας στο Facebook όπου αναφέρεστε στο Νέο Γήπεδο Ιαλυσού και σας απαντάω:

Βεβαίως “λησμονείτε” να αναφέρεται ότι :

1) Το έργο κατασκευάστηκε στο χώρο

“Ενιαίο Σχολικό Συγκρότημα Ιαλυσού  ” που περιλαμβάνει το Νέο 1ο Δημοτικό Σχολείο , το Γυμνάσιο και το πρώτο Βιοκλιματικό Λύκειο στην Ελλάδα , με σύνολο μαθητών περίπου 900 νέους και νέες της Ιαλυσού.

2) Έγινε τροποποίηση του Σχεδίου Πόλεως Ιαλυσού και άλλαξε η χρήση ώστε να μπορέσει να κατασκευασθεί .

3) Ακολούθησε η Προγραμματική Σύμβαση με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή με τον κ. Χατζηδιάκο και την Π.Ν.Α. με τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

4) Χρηματοδοτήθηκε από το Π.Δ.Ε. – ίδιοι πόροι της Π.Ν.Α , όπως πλήθος άλλων αθλητικών έργων , με προϋπολογισμό 310.000€ και σύμβαση 236.000€

5) Η Διεύθυνση Τεχνικών έργων Δωδεκανήσου της Π.Ν.Α. το μελέτησε , το επέβλεψε το παρέλαβε και το παραχώρησε στον Δήμο Ρόδου για χρήση το 2019.

6) Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος ζήτησε να χρησιμοποιείται το Νέο Γήπεδο Λυκείου Ιαλυσού απαραίτητα από τους γυμναστές και μαθητές όλων των σχολείων και τους αθλητές .

7) Σας υπενθυμίζω ότι εντάχθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Π.Ν.Α το ποσό 74.400€ για ηλεκτροφωτισμό Οικονομίδειου Γηπέδου Ιαλυσού, θέση , που απορρίψατε διότι θα ήταν  για αγώνες μέχρι Γ´ εθνικής κατηγορίας .

8) Σήμερα είναι ενταγμένο με ποσό 130.000€ αλλά δεν μας δόθηκε καμία μελέτη από το Δήμο Ρόδου .

9) Επίσης και το έργο αντικατάσταση των δαπέδων στο κλειστό μπάσκετ χρηματοδότηση ύψους 50.000€ Π.Ν.Α. Ίδιοι πόροι  ουδέποτε μας παραδόθηκε καμία μελέτη από το Δήμο Ρόδου.

10) Είμαστε υπερήφανοι στην Π.Ν.Α. για την κατασκευή συντήρηση – επέκταση αθλητικών χώρων καθώς και των νέων που προβλέπονται γιατί ” Οποιος επενδύει στους νέους επενδύει στο μέλλον ”

Ειδικά όταν δεν είναι αρμοδιότητα μας .

Ο Ειδικός Σύμβουλος της Π.Ν.Α. και τέως Δήμαρχος Ιαλυσού ,

Στέργος Στάγκας 

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη #μπροστά το Νότιο Αιγαίο.