Ρόδος

Καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022, στις 19:30, στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» της Μεσαιωνικής Τάφρου στη Ρόδο, η τελετή καθομολόγησης αποφοίτων και η απονομή Μεταπτυχιακών διπλωμάτων σπουδών και πτυχίων του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. 

Οι απόφοιτοι και οι απόφοιτες του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών μπορούν να είναι περήφανοι/ες που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους σε ένα τμήμα το οποίο χαίρει εκτίμησης τοπικών, εθνικών και διεθνών καταξιωμένων εκπαιδευτικών, επαγγελματικών και διοικητικών φορέων, το οποίο κατά την πρόσφατη πιστοποίηση των Προγραμμάτων Προπτυχιακών Σπουδών του συνόλου των πανεπιστημιακών τμημάτων της Ελλάδας, εκθειάστηκε από τους αξιολογητές και τις αξιολογήτριες και βαθμολογήθηκε με Άριστα.

Τους απόφοιτους και τις απόφοιτές του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών, τίμησαν με την παρουσία τους, από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου, ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Ολύμπου με τη συνοδεία Αγίου Πατέρα, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παππάς, η εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Μέριμνας και Κοινωνικών Παντοπωλείων Δωδεκανήσου κ. Χαρούλα Γιασιράνη, ο Διοικητής της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Μανώλης Καζαμίας, εκπρόσωπος της 95ΑΔΤΕ, εκπρόσωπος του Ναυτικού Σταθμού Ρόδου και εκπρόσωπος του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ρόδου.

Θερμούς χαιρετισμούς και συγχαρητήρια απέστειλαν ο εντεταλμένος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Δωδεκανήσου, γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, κ. Ιωάννης Κρητικός, η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου δρ. Μαρία Μιχαηλίδου και η επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας στη Ρόδο κ. Αλίκη Μοσχή

Τελετή Καθομολόγησης και Απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τον όρκο ανέγνωσε ο κ. Ανδρέας Λαγός  που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία