Ρόδος

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία “Η Ρόδος για τη ζωή” 2022 Ο στόχος επετεύχθη

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή του κόσμου στον αγώνα δρόμου που διοργανώθηκε με στόχο την αγορά  φορητού Υπερηχοτομογράφου της Μονάδας Επεμβατικής Ακτινολογίας για το Νοσοκομείο της Ρόδου, η χρήση του οποίου στον ογκολογικό ασθενή είναι ιδιαιτέρως σημαντική  για την πρόληψη, αντιμετώπιση και θεραπεία σε κάποιο βαθμό, μορφών καρκίνου και βοηθά στα μέγιστα για την ανακούφιση των ασθενών που πάσχουν από καρκίνο.

Την παρουσίαση έκαναν ο δημοσιογράφος  Τέρης Χατζηϊωάννου και η ραδιοφωνική παραγωγός Χαρά Καραθανάση 

Οι δρομείς που συμμετείχαν  στον αγώνα δρόμου, ξεκίνησαν  στις 10:00 το πρωί, με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, να δίνει την εκκίνηση.

Μαζί με τον Πύρρο Δήμα και η πρωταθλήτρια στο επί κοντώ Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα δρόμου ο κόσμος και οι συμμετέχοντες κινήθηκαν  στους ρυθμούς  του συγκροτήματος  «The Passengers Group», και του dj Λουκά Γιακουμάκη.

Ακολούθησαν  οι βραβεύσεις τόσο των δρομέων, όσο και των ομάδων που πραγματοποίησαν όλο αυτό το διάστημα πωλήσεις των μπλουζών

Τη σκυτάλη πήρε  ο γυμναστής της εκδήλωσης, κ. Στέργος Κουπάδης  όπου πραγματοποιήθηκε  η καθιερωμένη προθέρμανση, ενώ το “Μουσικό Σύνολο Κρουστών” του Μουσικού Σχολείου, έδωσε  με τη σειρά του τον ρυθμό για  να ξεκινήσει το περπάτημα, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί.

Να υπενθυμίσουμε ότι , το καθιερωμένο περπάτημα που πραγματοποιείται κάθε πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη, δεν είναι άλλο από αυτό στο παραλιακό μέτωπο και έπειτα μέσα από την Τάφρο, μια διαδρομή που την απολαμβάνουν χιλιάδες συμπολίτες μας που στηρίζουν την εκδήλωση της ΑΜΚΕ «Η Ρόδος για τη Ζωή».

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους εθελοντές και σε όσες και όσους συμμετείχαν!

 

Φωτο Ανδρέας Κακλιός  

 

Φωτο – Video   Σέβα Τσίμπλη