Τουρνουά Billie Jean King Cup
Αθλητικά

Τουρνουά Billie Jean King Cup

Οι διεργασίες για το Billie Jean King Cup προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και μάλιστα είναι πλέον έτοιμα και τα αναμνηστικά μπλουζάκια για το διεθνές τουρνουά, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 26 έως 30 Ιουλίου.

Όπως μπορείτε να δείτε τα μπλουζάκια της διοργάνωσης θα είναι μπλε και άσπρα και θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του τουρνουά.
Παράλληλα θα υπάρξουν κι άλλα αναμνηστικά δώρα από τη διοργάνωση της Ρόδου, η οποία πλέον μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της.
Τις επόμενες μέρες θα παραδοθεί και το νέο χωμάτινο γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, ενώ θα τοποθετηθεί και η νέα κερκίδα από την οποία ο φίλαθλος κόσμος θα παρακολουθεί τα παιχνίδια.
Παράλληλα συνεχίζονται οι ετοιμασίες για το τελετουργικό της έναρξης, με την παρέλαση των Εθνικών ομάδων κοριτσιών U16, ενώ παράλληλα την Τρίτη 26 Ιουλίου θα γίνει η συνέντευξη Τύπου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, καθώς και η κλήρωση των αγώνων.
Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του Billie Jean King Cup θα διεξαχθεί από 27 έως 29 Ιουλίου και διοργανωτές είναι ο Ρ.Ο.Α., η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ., η Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε., το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου.
Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές του διεθνούς τουρνουά τένις «Billie Jean King Cup», ενημέρωσαν ότι το μεσημέρι της Τρίτης 26 Ιουλίου στην αίθουσα εθιμοτυπίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά Billie Jean King Cup, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α. από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση των Εθνικών Ομάδων κοριτσιών U16.
Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει την Τρίτη 26 Ιουλίου και συγκεκριμένα στις 12:00 στην αίθουσα εθιμοτυπίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και προσκαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.
Στη συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Νίκος Νικολής, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Πάππου και ο πρόεδρος του Ρ.Ο.Α. κ. Μιχάλης Πανάγος».