Δικογραφία σε δύο αλλοδαπούς για σωματεμπορία 32χρονος και 27χρονη ανάγκαζαν νεαρή να εκδίδεται
Αστυνομικό

Δικογραφία σε δύο αλλοδαπούς για σωματεμπορία 32χρονος και 27χρονη ανάγκαζαν νεαρή να εκδίδεται

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται ένας 32χρονος και μία 27χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων καθώς ανάγκαζαν 27χρονη να εκδίδεται.

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου

Ένας 32χρονος και μία 27χρονη στα χέρια των Αρχών  Ασκούσαν ψυχολογική πίεση σε ομοεθνή τους ώστε να συναινέσει σε γενετήσιες πράξεις έναντι χρηματικής αμοιβής

Ειδικότερα, στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης καταγγελίας που περιήλθε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου μέσω διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας, διαπιστώθηκε ότι προ τριημέρου ο 32χρονος συνόδευσε στην Ελλάδα μία ομοεθνή του προκειμένου να της εξασφαλίσει εργασία σε κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οι κατηγορούμενοι  από κοινού, ασκούσαν ψυχολογική πίεση στην ομοεθνή τους, εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη θέση στην οποία βρισκόταν, ώστε αυτή να συναινέσει σε γενετήσιες πράξεις έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επίσης, κατά την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι η 27χρονη διωκόταν για συγκρότηση-ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένη κλοπή στη Ρόδο το 2018.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.