Συνάντηση του αντιδημάρχου Πολιτιστικών Μνημείων Στ.Δράκου με το συμβούλιο του ΣΕΕΜΠ
Δήμος

Συνάντηση του αντιδημάρχου Πολιτιστικών Μνημείων Στ.Δράκου με το συμβούλιο του ΣΕΕΜΠ

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης, Στέφανο Δράκο, είχαν τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΕΜΠ. Στην συνάντηση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Βασίλης Δοντάς, η Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Μαρια Αγγέλου και οι Βασίλης Καρακατσάνης, Σταύρος Ζουρούδης και Ηλίας Τζιμόπουλος, μέλη.

Τα θέματα που κυριάρχησαν είναι αυτά που κυρίως απασχολούν τα μέλη του σωματείου, όπως αυτό της καθαριότητας. Ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι θα την αναλάβει εργολάβος προκειμένου να γίνεται αποτελεσματικά και επτά μέρες την εβδομάδα η συλλογή των απορριμμάτων.

Όσον αφορά στο θέμα του χώρου στάθμευσης τονίστηκε για άλλη μια φορά η ανάγκη να χρησιμοποιηθεί από όλους τους επιχειρηματίες ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της Ακαντιάς, επισημαίνοντας ότι σε συνεννόηση με την Διοίκηση της ΡΟΔΑ θα υπάρχουν συνεχή και συνεπή δρομολόγια μίνι λεωφορείων που θα συνδέουν την Μεσαιωνική Πόλη με τον χώρο της Ακαντιάς, προκειμένου να διευκολυνθεί η κίνηση και η στάθμευση των επισκεπτών μας.

Φυσικά επισημάνθηκε ότι σύντομα θα ενισχυθούν και θα αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι για τα εισερχόμενα αυτοκίνητα στην Μεσαιωνική Πόλη, την ώρα εξόδου τους και το δικαίωμα στάσης και στάθμευσης πέραν του επιτρεπόμενου χρόνου που όπως έχει οριστεί τα τελευταία χρόνια είναι η 9:00 πμ.

Από την πλευρά του Σωματείου επισημάνθηκε η ανάγκη επανασύστασης της Δημοτικής Αστυνομίας προκειμένου να καλυφθεί και μέρος των αναγκών εντός των τοίχων.