Αθλητικά

I.T.F. Senior S200 Rhodes Open : Όλα έτοιμα για το μεγάλο ραντεβού στη Ρόδο

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει… από 12 έως 17 Απριλίου στις άρτιες εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, θα διεξαχθεί το I.T.F. Senior S200 Rhodes Open by The Ixia Grand (για άνδρες και γυναίκες από 30 έως 75 ετών), το οποίο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Στο παγκόσμιο αυτό τουρνουά αναμένονται στη Ρόδο περίπου 160 άνδρες και γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο και για μία ακόμη φορά ο Ρ.Ο.Α. θα αποτελέσει το επίκεντρο στο τένις.

Μάλιστα για πρώτη φορά θα μοιραστεί στους νικητές ποσό 5.000 ευρώ και παράλληλα οι νικητές κάθε κατηγορίας θα κερδίσουν δωρεάν διαμονή- διατροφή για το επόμενο I.T.F. Senior (2023) που θα διεξαχθεί στη Ρόδο.

Το I.T.F. Senior S200 Rhodes Open συνδιοργανώνουν ο Ρ.Ο.Α., η Περιφέρεια Νοτίου, ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. (Δήμος Ρόδου), η Ε.Φ.Ο.Α. σε συνεργασία με την I.T.F. και με μεγάλο χορηγό την εταιρεία The Ixia Grand του Βασίλη Καραγιάννη, που είναι μέλος του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Οι ετοιμασίες για τη φιλοξενία ενός ακόμη σημαντικού διεθνούς τουρνουά έχουν ξεκινήσει και από 12 έως 17 Απριλίου, ο Ρ.Ο.Α. θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλο τον αθλητικό κόσμο.

Οι συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 5 Απριλίου στην επίσημη ιστοσελίδα της I.T.F. (www.itftennis.com) και ήδη το ενδιαφέρον είναι πάρα πολύ μεγάλο, με τον Ρ.Ο.Α. να προετοιμάζεται εντατικά για μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση.