Γλυνός Θέλω να είμαι κάπου κάτι
Περιφέρεια

Γλυνός: Θέλω να είμαι κάπου, κάτι!

Ακόμα και τα στημένα μέσα ενημέρωσης στην προσπάθεια να διασώσουν μια ανύπαρκτη πολιτικά προσωπικότητα, αλλάζουν τους τίτλους των δημοσιευμάτων τους, με διαφορά λεπτών! Για να σώσουν ό,τι μπορεί να σωθεί, αλλά κομμάτι δύσκολο.

Πρώτα έγραψαν ότι ο Μανώλης  Γλυνός θέλει να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές.

Τότε μάλλον διαπίστωσαν ότι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δεν πετάει τη σκούφια του από τη χαρά του που ο Γλυνός θα ήθελε μια θέση στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο , ιδίως μετά από την πανωλεθρία του κατά τη θητεία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Και για να τον διατηρήσουν στην προεκλογική συζήτηση,  ο τίτλος άλλαξε για να πει ότι, για τον Γλυνό έκλεισε απλά και  μόνο ο κύκλος της αυτοδιοίκησης, για να ανοίξει ο δρόμος  ενδεχομένως για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο.

Φεύγοντας δε, ο Μανώλης Γλυνός δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει μια ακόμη πρωτοτυπία χωρίς προηγούμενο στην πολιτική, να πετάξει λάσπη στους αντιπάλους του.

Φεύγει γιατί είναι λίγος για τον ρόλο και η επίθεση που εξαπέλυσε φεύγοντας δείχνει για μια ακόμη φορά την πλήρη ανικανότητα του να αρθρώσει πολιτικό λόγο, αλλά   όπως λέει και ο λαός μας “Όσα δεν φτάνει η αλεπού …”

Εντάξει, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να αντιληφθεί κάποιος ότι η κατάσταση δεν  σώζεται, όσο κι αν  το παλεύουν.

Όσους τίτλους κι αν αλλάξουν στην λογική ότι ο Γλυνός θέλει να είναι κάπου κάτι!