Περιφέρεια

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στέκεται με σεβασμό απέναντι στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία στηρίζει με όλους του δυνατούς τρόπους, από την αγορά περιπολικών οχημάτων και ατομικού εξοπλισμού, μέχρι την φιλοξενία αστυνομικών δομών σε δικά της κτήρια και τη συντήρηση κτηρίων της με ίδιους πόρους.

Το ατυχές περιστατικό, το οποίο έτυχε εκούσιας ή ακούσιας εκμετάλλευσης, στέλνει ένα λάθος μήνυμα, το οποίο προσβάλλει, ακυρώνει και ευτελίζει τη δουλειά, όχι μόνο των πολιτικών, όπως ενδεχομένως κάποιοι τρίτοι θα ήθελαν, αλλά κυρίως δημοσίων λειτουργών του στελεχιακού δυναμικού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το οποίο, στο ακέραιο εκτέλεσε το καθήκον του.

Με την επισήμανση ότι, ούτε στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο ζήτημα της εκτέλεσης της όποιας πρωτοβουλίας των συναδέλφων τους, χωρίς το παραμικρό προβλεπόμενο μέτρο σήμανσης οδικής ασφάλειας, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους διερχόμενους οδηγούς, κλείνουμε τον κύκλο του δημοσίου διαλόγου περί μιας «πρωτοβουλίας» την οποία συνέθεσαν δεκάδες πρωτοφανείς συμπτώσεις.

Όλα τα παραπάνω ήταν απολύτως σαφή στην ανάρτηση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργου Χατζημάρκου, για όποιον ήθελε να τα διαβάσει και να τα δει στη σωστή τους διάσταση.