«Bazaar Αγάπης» διοργανώνει το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου η Ανάδοχη Αγκαλιά.
Εκδηλώσεις

«Bazaar Αγάπης» διοργανώνει το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου η Ανάδοχη Αγκαλιά.

 

Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί από τις δέκα το πρωί έως τη μία το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου στον αύλειο χώρο «Δροσουλίτες» στην πόλη της Ρόδου και όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν «χειροποίητες δημιουργίες, σπιτικά και τοπικά προϊόντα οργανωμένα με αγάπη, μεράκι  και διάθεση προσφοράς» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στη σχετική πρόσκληση του συλλόγου.

Η  πρόσκληση της «Ανάδοχης Αγκαλιάς» αναφέρει τα εξής:

«Σε μία εποχή που ο θεσμός της οικογένειας βιώνει κρίση, ο θεσμός της αναδοχής αποτελεί ένα δυνατό αντίβαρο γιατί αποτελεί εναλλακτική μορφή παιδικής προστασίας η οποία δίνει την ευκαιρία στο παιδί να μεγαλώσει στην αγκαλιά της οικογένειας μακριά από το ανεπαρκές φυσικό περιβάλλον και χωρίς την ταμπέλα «ότι αυτό το παιδί μεγάλωσε στο ίδρυμα». Βασικό μέλημά μας, η υποστήριξη και προώθηση του θεσμού της αναδοχής μέσω της ευαισθητοποίησης και της ενημέρωσης,  η υποστήριξη των ανάδοχων οικογενειών, των παιδιών που ζουν στους ιδρυματικούς χώρους και  των παιδιών που οι οικογένειες τους είναι σε κρίση.

Σε αυτή  την προσπάθεια νιώσαμε  ότι δεν είμαστε μόνοι. 

Δρομολογήσαμε μαζί (από το έτος 2010 όταν συστήθηκε η «Ανάδοχη Αγκαλιά»)  δράσεις και παρεμβάσεις οι οποίες καθόρισαν σημαντικά τη ζωή των παιδιών που ζουν στους ιδρυματικούς χώρους και των παιδιών που οι οικογένειές τους είναι σε κρίση. Μας αγκαλιάσατε  α γ ν ά  και α  λ η θ ι ν ά,   πιστέψατε  στο  όραμα  και τους στόχους μας δίνοντας  την ευκαιρία σε παιδιά με σοβαρές δυσκολίες   να χαμογελούν, να ελπίζουν και  να ζουν ισότιμα με τα παιδιά που δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες με αυτά.

Το ετήσιο και καθιερωμένο πλέον ραντεβού μας στο   Βazzar Αγάπης αποτελεί σταθμό για τη δική τους ζωή και τη δική τους καθημερινότητα.

Για  αυτή τη χρονιά λοιπόν  το ραντεβού μας  είναι τo Σάββατο 11.12.2021  στον αύλειο χώρο του  αγαπημένου  μας ρακάδικου «ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ» με  υπηρεσίες ομορφιάς από διακεκριμένους και αγαπημένους  επαγγελματίες, χειροποίητες δημιουργίες, σπιτικά και τοπικά   προϊόντα οργανωμένα με αγάπη, μεράκι  και διάθεση προσφοράς  από τις 10.00 μέχρι τις 13.00.

Στις 10.00 θα τελεστεί αγιασμός.
Στην «Ανάδοχη Αγκαλιά» δεν είμαστε εμείς και εσείς.
Είμαστε    ό λ ο ι     ε  μ  ε  ί  ς».