Top chef: H Ροδίτισσα Ειρήνη Γιωργουδιού νικήτρια
Περιφέρεια

Top chef: H Ροδίτισσα Ειρήνη Γιωργουδιού η μεγάλη νικήτρια 

Η Ροδίτισσα Ειρήνη Γιωργουδιού ήταν η μεγάλη νικήτρια του TOP CHEF

Είχε κερδίσει το 2019 και τον τίτλο της καλύτερης νεαρής Ευρωπαίας σεφ  («European Young Chef Award 2019»), που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019, με το Διεθνές Ινστιτούτο Γαστρονομίας, Πολιτισμού, Τέχνης και Τουρισμού (IGCAT)

Top chef: H Ροδίτισσα Ειρήνη Γιωργουδιού η μεγάλη νικήτρια 

Η μεγάλη της αδυναμία είναι τα θαλασσινά καθώς έχει πατέρα ψαρά. Όνειρό της είναι να μαγειρέψει στις μεγαλύτερες κουζίνες του κόσμου

Στις κουζίνες του Top Chef βρέθηκαν για τελευταία φορά οι πέντε φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής.

Ανάμεσα σε 15 έμπειρους και ταλαντούχους επαγγελματίες σεφ η Ροδίτισσα ήταν αυτή που επικράτησε και πήρε την πρώτη θέση του ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ

Η Αγάπη, η Ειρήνη, ο Λευτέρης, η Μαρίνα και ο Στάθης διεκδίκησαν το έπαθλο των 100.000 ευρώ στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (28/10) στον ΣΚΑΪ.

Έτσι, μέσα από έναν μαγειρικό… μαραθώνιο έπρεπε να αναδειχθεί ο ένας νικητής. Στην μεγάλη στιγμή του τελικού οι δύο υποψήφιοι Top Chef είχαν στη διάθεσή τους τρεις ώρες για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές ο νικητής του Top Chef που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ είναι γένους θηλυκού και πρόκειται για την Ειρήνη Γιωργουδιού.

 

Ποια είναι η Ειρήνη Γιωργουδιού

Η Ειρήνη Γιωργουδιού είναι 27 ετών και κατάγεται από τη Ρόδο.

Παίζει τα θαλασσινά στα δάχτυλα. Με πατέρα ψαρά, η Ειρήνη έμαθε από μικρή ηλικία να αγαπά τα θαλασσινά, αλλά και να εκτιμά την αξία των απλών υλικών, ενώ δεν αφήνει κανένα υλικό να πάει χαμένο.

Η σχέση της με τη μαγειρική προέκυψε τυχαία. Ήταν όμως έρωτας με την πρώτη ματιά και από τότε που μπήκε στην κουζίνα δεν ξαναβγήκε ποτέ. Κυριολεκτικά, μάλιστα, αφού η δουλειά της στην κουζίνα την μάγεψε τόσο πολύ που ορισμένες φορές κοιμόταν εκεί.

Όνειρό της, να δουλέψει στις μεγαλύτερες κουζίνες του κόσμου.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι 

 

Είχε κερδίσει το 2019 και τον τίτλο της καλύτερης νεαρής Ευρωπαίας σεφ

H  Ροδίτισσα Ειρήνη Γιωργουδιού ήταν επίσης η νικήτρια του διαγωνισμού για τον τίτλο της καλύτερης νεαρής Ευρωπαίας σεφ, «European Young Chef 2019».

Η κ. Γιωργουδιού εκπροσώπησε στον συγκεκριμένο διαγωνισμό το 2019  την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ συμμετείχαν σε αυτόν σεφ από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες.

“Μια 24χρονη Ροδίτισσα κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό για τον «Καλύτερο νεαρό σεφ της Ευρώπης 2019».”

Η Ροδίτισσα Ειρήνη Γιωργουδιού ήταν η νικήτρια του γαστρονομικού διαγωνισμού για τον «Καλύτερο νεαρό σεφ της Ευρώπης 2019» («European Young Chef Award 2019»), που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019, με το Διεθνές Ινστιτούτο Γαστρονομίας, Πολιτισμού, Τέχνης και Τουρισμού (IGCAT), στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2019 , στο ξενοδοχείο Rodos Palace, στη Ρόδο.

Η Ειρήνη Γιωργουδιού εκπροσωπούσε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ Γιώργος Χατζημάρκος αναφέρει τα εξής :

“Τον Οκτώβριο του 2019, είχα την διπλή χαρά να ανακοινώσω τον τίτλο “European Young Chef 2019″ και η νικήτρια να είναι η εκπρόσωπος της Περιφέρειας μας στον σχετικό Ευρωπαϊκό διαγωνισμό, η Ροδίτισσα Ειρήνη Γεωργουδιού.

Η Ειρήνη, χθες, μας έδωσε για μια ακόμη φορά χαρά, κερδίζοντας το φετινό τηλεοπτικό Top Chef.

Συγχαρητήρια σε αυτή την υπέροχη γυναίκα που εμπνέει νέους και νέες να μπουν στον μαγικό κόσμο της γαστρονομίας και συνεχώς μας κάνει περήφανους”