Rhodes Summer Festival,
Εκδηλώσεις

Rhodes Summer Festival: Ακύρωση όλων των προγραμματισμένων συναυλιών της Αθλητικής Ακαδημίας Ρόδου

Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου,μετά την υποβάθμιση της περιοχής μας σε «βαθύ κόκκινο» από τον ECDC και την προειδοποίηση της κυβέρνησης για ενδεχόμενο τοπικό lockdown τις επόμενες ημέρες λόγω της επιβάρυνσης της επιδημιολογικής κατάστασης του νησιού μας, ακυρώνει για φέτος όλες τις μουσικές δράσεις της, με τη σύμφωνη γνώμη και την άριστη  μεταξύ μας επικοινωνία με τους καλλιτέχνες και τις εταιρείες τους, αρχής γενομένης με τη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα την Πέμπτη 5 Αυγούστου.

Για τον ίδιο λόγο δε θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες δράσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στις 11 Αυγούστου και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στις 20 Αυγούστου.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Όταν στις 20 Ιουνίου πήραμε την απόφαση ως σύλλογος να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση των τριών αυτών συναυλιών στο πλαίσιο του ένατου Rhodes Summer Festival, δε φανταζόμασταν ότι ένα μόλις μήνα αργότερα θα είχε επιβαρυνθεί τόσο πολύ η επιδημιολογική εικόνα του νησιού μας εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Επειδή ακριβώς δε θέλουμε, τόσο εμείς, όσο και οι καλλιτέχνες, ο κόσμος να διασκεδάζει με το φόβο, ανανεώνουμε το ραντεβού μας και με τους τρεις για το καλοκαίρι του 2022, με την ελπίδα όλοι να είμαστε όρθιοι και χωρίς μάσκες και να απολαμβάνουμε τη χαρά που προσφέρει ο πολιτισμός!

ΥΓ1: Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα, μπορούν να τα εξαργυρώσουν στο σημείο αγοράς τους (φυσικό κατάστημα ή ηλεκτρονική αγορά)!

ΥΓ2: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καλλιτέχνες και τις εταιρείες τους για την ανθρωπιά και την κατανόησή τους!».