Γ. Χατζημάρκος Τ. Σπανός
Δήμος

Τάσος Σπανός : “Τα εύσημα στον Γιώργο Χατζημάρκο που κάνει πράξη την υπόσχεσή του και δημοπρατείται η νέα γέφυρα της Κρεμαστής”

Μέσα στις επόμενες δέκα (10) ημέρες, εγκρίνεται η δημοπράτηση κατασκευής της νέας γέφυρας Κρεμαστής από την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Νoτίου Αιγαίου. Σε συνεργασία που είχα με τον Περιφερειάρχη μας Γιώργο Χατζημάρκο, έκλεισαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του συγκεκριμένου έργου.
Το συνολικό κόστος θα είναι περίπου 2.800.000€ προ ΦΠΑ. Πρόκειται για ένα κομβικό και αναπτυξιακό έργο που επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά, επιλύοντας έτσι ένα χρόνιο πρόβλημα οδικής ασφάλειας και λειτουργικότητας, ικανοποιώντας ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.
Στον ευρύτερο σχεδιασμό, μαζί με άλλες παρεμβάσεις, περιλαμβάνεται η διαμόρφωση δύο κυκλικών κόμβων κυκλοφορίας (roundabout) στην είσοδο έμπροσθεν του αεροδρομίου και στη συμβολή των οδών Τσαΐρι-Αεροδρομίου.
Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η ασφαλής κυκλοφοριακή ρύθμιση των οχημάτων και αναμορφώνεται ριζικά η αισθητική εικόνα της κύριας πύλης εισόδου στο νησί μας.
Με αυτό το έργο αλλά και με άλλα πολλά επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η αρμονική και παραγωγική συνεργασία του Περιφερειάρχη μας Γιώργου Χατζημάρκου και του Δημάρχου μας Αντώνη Καμπουράκη, η οποία παράγει αποτελέσματα χειροπιαστά που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του νησιού μας.
Πιστοί στις κοινές μας δεσμεύσεις πορευόμαστε, με μοναδικό κριτήριο την ευημερία του νησιού μας, με έργα πνοής και ανάπτυξης υποστηρίζοντας τόσο την τουριστική μας βιομηχανία όσο και όλους τους Ροδίτες.
Ο Αντιδήμαρχος Αφάντου & Πεταλούδων Αναστάσιος Σπανός