Πολιτική

Αντ. Γιαννικουρής: «Η πρωτιά της ΔΚΜ στα Δωδεκάνησα, σε κεντρικό επίπεδο και σε τοπικό επίπεδο μας γεμίζει ευθύνη»

Η πρωτιά της παράταξης μας – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΔΚΜ) σε κεντρικό επίπεδο και σε τοπικό επίπεδο στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου, μας γεμίζει ικανοποίηση και ταυτόχρονα ευθύνη.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μας, για την μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και κυρίως αυτούς που μας επέλεξαν κατατάσσοντας την Δωδεκάνησο στα υψηλότερα ποσοστά όλης της επικράτειας (42%).

Με την εκλογή μου (373 ψήφους προτίμησης) στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και με την πολύτιμη εμπειρία που απέκτησα ως Πρόεδρος του ΠΤ Δωδεκανήσου τα προηγούμενα χρόνια, θα προσπαθήσω να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια για την προάσπιση των συμφερόντων των μηχανικών και κυρίως στον αγώνα για την ισότιμη ανάπτυξη και πρόοδο των νησιών μας.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ τον επικεφαλής της παράταξής μας (ΔΚΜ) του ΠΤ Δωδεκανήσου Γιώργο Σάββενα που πρώτευσε και τους επικεφαλής Ιάκωβο ΓρύλληΓεράσιμο ΠαρασκευάΕλευθερία Αθένα – Βασιλειάδη και Αρμονία Διακολαμπριανού των παρατάξεων του ΤΕΕ Δωδεκανήσου για τον αγώνα τους.

Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, διότι στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου δεν περισσεύει κανείς.