Περιφέρεια

Γιώργος Χατζημάρκος: Kάθε ψέμα που αφορά τον ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου θα απαντάται με καμπάνια διαφημιστική Τις καμπάνιες αυτές θα τις πληρώνουν αυτοί που λένε τα ψέματα (audio)

 

Τις καμπάνιες της Περιφέρειας που θα απαντούν στα εσκεμμένα ψεύδη πολιτικών προσώπων για την δραστηριότητα του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, θα τις πληρώνουν αυτοί που λένε τα ψέματα, διεμήνυσε σήμερα ο Περιφερειάρχης και Πρόεδρος του Φορέα

Αποφασισμένος να βάλει τέλος στην σκόπιμη, εσκεμμένη ψευδολογία που διακινείται από πολιτικά πρόσωπα σε βάρος του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, εμφανίστηκε ο Περιφερειάρχης και Προέδρος του Φορέα, Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος ευχήθηκε στην Δήμαρχο Τήλου Μαρία Καμμά να καταφέρει να επιβιώσει από τις επιθέσεις που θα δεχτεί από την ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, λόγω της συνεργασίας της με τον ΦΟΔΣΑ.

Με αφορμή την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τήλου και του ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου για τη συνέχιση του Προγράμματος Just Go Zero (του οποίου έληξε η πιλοτική περίοδος) η οποία έγινε την περασμένη Δευτέρα, παρόντος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Περιφερειάρχης δήλωσε νωρίτερα σήμερα, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου:

“Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τη συνέχεια του Προγράμματος, την οποία και δημοπρατούμε αύριο το μεσημέρι. Ένα παράδειγμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας θα έχει γίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας και θα έχει ξεκινήσει από εδώ. Αύριο το μεσημέρι  η «επάρατος» κοινοπραξία,  αυτοί οι φρικτοί τύποι του ΦΟΔΣΑ, κάνουν το επόμενο πολύ μεγάλο βήμα για το περιβάλλον. Σε αντίσταση όλης αυτής της κακομοιριάς της μιζέριας, της κακοήθειας, της συκοφαντίας, της ψευδολογίας, που άκριτα, και μάλιστα από πολιτικό προσωπικό, από αιρετούς, κυκλοφορεί και δηλητηριάζει τον δημόσιο διάλογο. Είναι απόφασή μας πλέον: κάθε ψέμα που αφορά τον ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου θα απαντάται με καμπάνια διαφημιστική. Σας ενημερώνω από τώρα ότι σε λίγο θα βρείτε καμπάνιες να «τρέχουν» και να αναδεικνύουν τα μεγάλα ψέματα του δημόσιου διαλόγου. Αδιανόητα ψέματα, απίθανες εφευρέσεις ανθρώπων, οι οποίοι ξέρουν την αλήθεια. Και γι αυτό από δω και πέρα θα βλέπετε καμπάνιες να τρέχουν για να παρουσιάζεται η αλήθεια. Η κοινωνία πρέπει να ξέρει την αλήθεια. Τις καμπάνιες αυτές θα τις πληρώνουν αυτοί που λένε τα ψέματα. Θα γίνεται με τα λεφτά τους. Νομίζω ότι είναι μια δίκαιη απόφαση, στη λογική αυτής της απόφασης που πήρε και το Υπουργείο Παιδείας που λέει, αν σπάσεις το παράθυρο στο σχολείο, θα πλήρωνες το παράθυρο που έσπασες. Όποιος δηλητηριάζει τον δημόσιο διάλογο, θα καταβάλλει το τίμημα αποκατάστασης της αλήθειας και της πραγματικότητας.” ανέφερε.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στην Δήμαρχο της Τήλου Μαρία Καμμά, στην οποία ευχήθηκε να «επιβιώσει» από τις επιθέσεις που θα δεχτεί από την ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, λόγω της συνεργασίας της με τον ΦΟΔΣΑ.

«Εύχομαι στη δήμαρχο της Τήλου να επιζήσει. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να επιβιώσει μετά από αυτό, γιατί μπορεί οι λεβέντες στην ΠΕΔ να την τιμωρήσουν παραδειγματικά για αυτό τον βαθμό συνεργασίας τον οποίο επέδειξε. Αν επιβιώσει η δήμαρχος της Τήλου,  επαναλαμβάνω, της το εύχομαι ολόψυχα, ένα ακόμα  παράδειγμα. εμπιστοσύνης και συνεργασίας, θα έχει γίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας και  θα έχει ξεκινήσει από εδώ (από τα νησιά μας)» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Ακούστε εδώ τι περιλαμβάνει η Προγραμματική Σύμβαση:

ΠΗΓΗ  REALVOICE