Αστυνομικό

Στη Ρόδο το Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Ελληνικό Τμήμα

Στη Ρόδο το 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/ Ελληνικό Τμήμα

Το χρονικό διάστημα  από 10 έως 14 Απριλίου 2024, στη Ρόδο –  ξενοδοχείο «AKTI IMPERIAL», θα διεξαχθεί το 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/ Ελληνικό Τμήμα, στο οποίο θα συμμετέχουν αντιπρόσωποι απ’ όλες τις Τοπικές Διοικήσεις της χώρας μας, εκδρομείς μέλη της Δ.Ε.Α., αλλά και Αστυνομικοί Αλλοδαποί οι οποίοι έχουν προσκληθεί από δεκαοκτώ (18) χώρες του εξωτερικού.

Κατά την τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα παραστούν επίσημοι προσκεκλημένοι από την Πολιτική, Θρησκευτική και Στρατιωτική Ηγεσία της χώρας και του τόπου μας.

Η Τοπική Διοίκηση Δωδεκανήσου ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Ελληνικό Τμήμα ανέλαβε την προετοιμασία της διοργάνωσης του Συνεδρίου και προς την κατεύθυνση αυτή εργάζεται για την όσο το δυνατό καλύτερη επιτυχία του Συνεδρίου.

Πέραν των εργασιών του Συνεδρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και  αξιοθέατα  της Ρόδου (Ακρόπολη Λίνδου, Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου, Αρχ. Χώρο Φιλερήμου, Ι.Μ. Αρταμήτου, επιχειρήσεις παραγωγής τοπικών προϊόντων), προκειμένου οι επισκέπτες μας να γνωρίσουν και να θαυμάσουν από κοντά την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, αλλά και τα αξιοθέατα της Ρόδου, προβάλλοντας την Ελληνική Αστυνομία, την πατρίδα μας και τον τόπο μας.

O πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Δωδεκανήσου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Στέλιος Βιτζηλαίος, μιλώντας στο RodosToday τόνισε , ότι πρόκειται για μία πολύ σημαντική διοργάνωση γι’ αυτό και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη φιλοξενία των συμμετεχόντων.